Mercedes si BMW au reluat discutiile

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.04.2008
Marcile germane BMW si Mercedes au reluat negocierile in vederea incheierii unui parteneriat de colaborare.

Marii rivali din industria auto germana, BMW si Mercedes, au reluat discutiile cu privire la o eventuala colaborare.

Dupa mai multe runde de negocieri avute anul trecut pe mai multe teme, cei doi producatori premium au relansat posibilitatea unui parteneriat pentru dezvoltarea unor tehnologii comune.

Dieter Zetsche, CEO Daimler, a confirmat ca cei doi constructori discuta sa colaboreze la dezvoltarea unor tehnologii ecologice, in conditiile viitoarelor norme de poluare din statele Uniunii Europene.

Zetsche a mai anuntat ca in viitor Mercedes ar putea chiar sa exporte masini produse in fabricile din China, in vederea acoperirii costurilor ridicate de pe piata europeana.

Un al punct al discutiile dintre cei doi giganti ai segmentului premium a fost legat de posibilitatea dezvoltarii unor componente in comun, lucru oarecum surprinzator in contextul in care fiecare s-a remarcat prin unele elemente originale.

Taguri: BMW, Mercedes

Comentarii (4)

  • BMW 4 EVER
    bull shit
    bah sunteti nebuni? colaborare intre BMW si mercedes? NEVERRRRRRRRRRR
    0 0
  • AndreiRN
    Realitate
    Realitatea este ca daca vor sa supravietuiasca vor asambla componente chinezesti identice pe MBZ si BMW. Deja o fac dar individual.
    0 0
  • Mda..
    Si nu numai... La baza cooperarii sta dezvoltarea unor motoare ecologice pt. echiparea modelelor proprii...
    0 0
  • AndreiRN
    Mediu
    Un motor ecologic trebuie garantat cel putin 10 ani sau 300000km pt a face intradevar un bine mediului. Prin producerea masinilor de scurta durata mediul are de suferit mult.Dar nu si producatorul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru