Mercedes Viano X-Clusive: doar pentru afaceristi

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.10.2007
Mercedes a prezentat la Tokyo o versiune superluxoasa a monovolumului Viano. Aceasta intra in linia X-Clusive.

Pe langa gama de exemplare verzi pe care Mercedes a prezentat-o la Tokyo, la standul germanilor mai sta un model interesant. De fapt, vorbim de o versiune speciala a unui model deja existent in gama, monovolumul Viano. Acesta primeste o serie de elemente de lux care il transforma la Tokyo in Viano X-Clusive, cea mai inalta calitativ versiune existenta in gama pana acum.

Normal, Viano X-Clusive este destinat oamenilor de afaceri, pentru care Mercedes a montat piele din greu (scaune, mocheta) si cateva elemente numai bune pentru o intalnire de afaceri: masa plianta, climatizare automata, portiere luminate din interior s.a.m.d.). Mai mult, pentru cei carora nu le convine marimea clasica a lui Viano (4.75 metri), Mercedes a pregatit o versiune cu ampatament lung, pasagerii avand la dispozitie 24 de centimetri in plus pentru a-si semna actele.

Nici partea propulsoarelor nu a fost uitata: Viano X-Clusive dispune fie de un diesel V6 3.0 CDi de 204 CP si 440 Nm, fie de o "benzina" V6 de 3.5 litri care scoate 258 de cai si 340 Nm.

Si pentru ca oamenii de afaceri trebuie sa ajunga repede la intalniri si/sau aeroport, performantele sunt unele bune pentru acest tip de autoturism: 9.5 secunde acceleratia 0-100 km/h.

Comentarii (6)

  • ...
    puteati sa puneti mai multe poze cu interiorul... ca doara din exterior stim cum arata... nu!!!
    0 0
  • AndriSLR
    Super!
    Extra super acest viano,il recomand cald pentru megalomanul Gigi Becali !
    0 0
  • raduar
    smeker
    smeker
    0 0
  • Florin
    Radeti dar e o masina buna pentru calatorii de business: loc berechet, masuta, frigider. Noi avem contract cu unii care au si asa ceva (http://www.cityshuttle.ro/max.html) si suntem foarte incantati.
    0 0
  • jupanu
    da
    Mercedes Viano in comparativ cu un t5 este mult peste el..Este o masina de familie...Tata are un Viano mt 2.2 150 cp.merege de rupe, si stiu ce inseamna un mercedes:putere,design.si bineinteles confort..Merita sa faci doar un test cu un Viano
    0 0
  • safa solmaz
    20191 frate
    bha cat costa reaq dc nu ati scris
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru