Mic dar puternic: Smart Fortwo de la Lorinser

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.12.2007
Lorinser a lansat un pachet special pentru Smart Fortwo care creste puterea versiunii de top pana la 104 cai.

Esential

180 de km/h poate atinge acum versiunea de top a modelului Smart Fortwo, modificata de Lorinser.
104 cai putere dezvolta Smart Fortwo dupa tratamentul aplicat de Lorinser.

Cine nu isi doreste o masina mica dar foarte puternica, usor de manevrat dar foarte nervoasa? Tunerii de la Lorinser s-au gandit sa combine aceste trasaturi intr-o singura masina asa ca au dat nastere unui Smart Fortwo de 104 cai.

Pachetul sportiv, lansat de tunerul german creste puterea versiunii standard de top de la 84 la 104 cai, permitandu-i micului model sa atinga 180 de km/h. Propulsorul de serie, turbo cu trei cilindri, nu oferea decat 145 km/h, viteza fiind limitata electronic de constructorul german.

Lorinser s-a ocupat si de celelalte versiuni ale micului Smart Fortwo. Editia de 61 de cai putere dezvolta acum 71 de cai si poate atinge o viteza maxima de 156 km/h. Pentru posesorii versiunii de 71 de cai, Lorinser propune un kit care creste puterea motorului pana la 77 de cai si propulseaza masina pana la 160 de km/h.

Micul model tradeaza puterea de sub capota prin bodykitul agresiv care include spoilere redesenate, doua evacuari din inox, bosaje mai mari si jante de 17 inch din aluminiu cu pneuri de 245/35R17 pe spate si 215/40R17 pe fata.

La interior, pasagerii se vor bucura de insertii din fibra de carbon, instrumente de bord redesenate cu cadrane din aluminiu si doua sisteme noi de navigatie si HiFi.

via: CarScoop

Taguri: Fortwo, Lorinser, Smart

Comentarii (1)

  • Daniel
    e super masina
    Domnule Bogdan Mirica, ne puteti oferi si cateva detalii legate de pretul acestei masini?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru