Michelin a lansat trei anvelope speciale pentru noul Porsche Cayenne

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.04.2010
Michelin a lansat trei anvelope speciale, dedicate noii generatii porsche Cayenne. Una ofera un consum redus, alta performante extreme iar ultima este dedicata sezonului rece.

Michelin a anuntat lansarea a trei tipuri de anvelope pentru noua generatie a modelului Porsche Cayenne. Furnizorul francez colaboreaza cu constructorul german inca din 2002, oferindu-i acestuia cauciucuri pentru vehiculele de strada dar si pentru cele de competitie.

Cele trei anvelope au primit indicativul N, pentru a certifica standardul de calitate Porsche, insa au fost dezvoltate cu scopuri diferite, garantandu-i noului Cayenne performante bune in materie de siguranta, impact ambiental si durata de viata.

Michelin Latitude Tour HP se vrea a fi un pneu cu rezistenta mare in timp, cu o eficienta buna la rulare, capabil sa ofere o reducere a consumului de carburant cuprinsa intre 0.2 si 0.4 litri la 100 de km.

Michelin Latitude Sport promite insa rezultate maxime in materie de manevrabilitate si o siguranta de invidiat chiar si in situatii limita, fara a face compromisuri in ceea ce priveste eficienta energetica.

Nu putea lipsi nici alternativa de iarna pregatita de Michelin, botezata Latitude Alpin, care ofera un comportament excelent pe suprafete umede, acoperite cu zapada sau inghetate.

via | motori

Comentarii (2)

  • Angela
    mah da urata este, vechiul arata chiar elegant-cool, asta parca este un avorton!
    3 6
  • borche
    Made in china
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru