Mikkelsen, urmasul lui Loeb in WRC?

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.02.2008
Andreas Mikkelsen a devenit cel mai tanar pilot care a punctat in WRC si care a castigat o etapa de raliu in Norvegia.

Andreas Mikkelsen a reusit un nou record la doar o saptamana dupa ce a devenit cel mai tanar pilot care a punctat in WRC. Norvegianul de 18 ani a reusit un loc 5 in Raliul Suediei, lucru care l-a facut cel mai tanar pilot din istoria WRC care a intrat in puncte.

La bordul unui bolid privat Ford Focus WRC06, Mikkelsen a reusit sa devina in weekend-ul care tocmai s-a incheiat sa devina cel mai tanar castigator intr-o etapa din Campionatul de Raliuri din Norvegia. Pilotul de doar 18 ani a reusit sa castige 4 dintre cele 6 probe speciale desfasurate in Norvegia.

Acest nou succes, alaturat rezultatului excelent din Suedia, face ca Andreas Mikkelsen sa fie considerat in tot mai multe medii apropriate WRC-ului drept un viitor campion mondial.

Speculatiile de ultima ora sustin ca Andreas Mikkelsen poate concura in Raliul Argentinei alaturi de echipa Stobart. Nu exista nimic concret in acest sens, dar este aproape sigur ca pilotul norvegian va mai fi vazut  in etape din WRC in acest an.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru