MINI Clubman spionat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 06.04.2007
Va prezentam fotografii spion cu viitorul model MINI Clubman, primul break din istoria britanicilor.

V-am tinut la curent cu planurile britanicilor de la MINI de a intra pe piata break-urilor. Viitorul model break, MINI Clubman, este asteptat la Salonul Auto de la Frankfurt si este un model nascut din conceptul Traveller.

Gratie noilor fotografii spion, observam ca modelul Clubman este mai practic si mai incapator decat un MINI obisnuit, datorita ampatamentului marit. Conform oficialilor britanici, Clubman va intra in vanzare inainte de sfarsitul anului 2007.

Fotografiile au surprins acest viitor model in parcarea unei companii care face componente pentru interioare de masini, in Tarragona, Spania.

Comentarii (5)

  • prudentul
    dric
    Unii dintre anti-loganistii de pe forum spuneau de Dacia ca e un dric pe roti. Uitati-va la prima poza si spuneti daca adevaratul dric nu e cumva nesaratul asta de Mini...
    0 0
  • Da, bine spus DRIC
    Pacat,
    Pacat ca MINI isi risipeste energia pentru aceasta realizare; Sunt curioasa sa stiu cate numere va vinde (?) MINI este o masina frumoasa si confera siguranta, dar aceast model NU-MI PLACE CUM ARATA si basta.
    0 0
  • Zup 187
    pompe tenebre
    ORIBIL......sa nu faca modificari majore, Mini-ul arata si functioneaza beton, vb de "S",un cart stradal,chiar mai bun daca e sa tzin cont de tractiunea integrala....Break-ul e bataie d joc.Nu-l cumpara nimeni!!!!
    0 0
  • bmw357
    de fapt nu e un break ci un mini mai lung in care pasagerii din spate dispun de mai mult spatiu si portbagajul e mai mare(problemele pt care mini a cam fost criticat). bmw incearca sa utilizeze la max renumele de care dispune mini si poate oferi clientilor care vor si un mini dar si un spatiu interior mai . e o decizie luata in functie de cerintele pietetei si sigur se va vinde foarte bine
    0 0
  • ba il cumpara
    o sa-l cumpere vesticii, si chiar in numar mare. daca mergi in germania o sa vezi doar hatch-uri si break-uri peste tot. aia sunt obsedati de spatiu, ei o sa-l cumpere.
    sunt studii de piata facute inainte de a scoate un model nou sa stii ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru