Mini lanseaza cartea "Spala-ma!"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.11.2009
Oficialii Mini au decis sa lanseze cartea "Spala-ma!". Aceasta a fost inspirata de masinile murdare pe suprafata carora copiii obisnuiesc sa scrie aceste cuvinte.

MINI si-a serbat in acest an cei 50 de ani de viata in diferite moduri, insa acesta se pare ca este cel mai traznit. Inspirati de celebrul “Spala-ma”, pe care copii obisnuiesc sa le scrie pe masinile murdare, oficialii Mini au decis sa lanseze o carte. Aceasta a fost botezata sugestiv "Wash me" (Spala-ma!") si, in interiorul ei, sunt prezentate diferite modele Mini create de zece artisti.

Desenele imprimate pe aceste masini au fost inspirate din situatiile de zi cu zi. Pentru creatorii acestor masini a fost o experienta inedita, ei nefiind obisnuiti sa picteze pe o astfel de suprafata. Artistii au imprimat modelele Mini cu flori, graffiti si alte desene inspirate din realitate.

Constructorul german are o experienta in ceea ce priveste proiectele istorice si culturale, implicit si colaborarea cu astfel de oameni. Cartea “Spala-ma” va fi publicata in Elvetia, iar oficialii Mini au anuntat un numar limitat de 2.000 de exemplare.

via | autocar

Comentarii (4)

  • Dr Felix
    intrebare
    CE CREDETI? UN INDIVID DE 1,90 SI 105 KG POATE CONDUCE UN MINI? (SA CONDUCA MINI STAND PE SCAUNUL DIN FATA NU PE CEL DIN SPATE)
    6 0
  • Dr Felix
    inca o intrebare
    PRESUPUN CA SUSPENSIA ESTE MAI RIGIDA PT CA O ASTFEL DE MASINA SA POATA STA BINE PE SOSEA. CE TE FACI INSA CU DRUMURILE NOASTRE PE CARE HARTOAPELE/GROPILE SUNT MAI FRECVENTE DECAT CURBELE?!
    5 0
  • @Dr Felix
    Mai scoti multe aberatii ???
    1.Da, are lloc "UN INDIVID DE 1,90 SI 105 KG" si exista showroom daca ai dimensiunile astea.

    2. De ce sa fie suspensia mai rigida ca sa stea bine pe sosea???
    Are cu 70 kg mai putin decat un Golf de exemplu...
    0 5
  • Dr Felix
    UN PIC DE BUN SIMT SE POATE?
    GTRAZVANE, DE UNDE ATATA LIPSA DE BUN SIMT?! DOAR AM INTREBAT. SI MIE NU-MI MI SE PAR ABERATII. TE MAI INTREB DACA AI CONDUS O MASINA SPORTIVA PE DRUMURILE ROMANESTI SAU DACA AI FOST INTR-O MASINA DE TALIA UNUI MINI. ORICUM DUPA RASPUNSURI NU PARE SA FACI DIFERENTA INTRE SUSPENSII SI (DEZ)AVANTAJELE LOR. SI CA SA TE EDIFICI, TE ROG INTREABA DE CE OPELUL OFERA IN ROMANIA DOUA TIPURI DE SUSPENSIE.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru