Minicar-ul BMW, tot mai aproape de realitate

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Noi informatii despre minicar-ul BMW au iesit la iveala. Se pare ca acesta va debuta in 2010 si va avea tractiune fata.

La mijlocul lunii iulie va vorbeam despre intentia BMW de a ataca piata modelelor de clasa mini. Revenim astazi cu noi informatii despre minicar-ul pe care BMW se gandeste sa-l lanseze in 2010, odata cu alte modele rivale create de Volkswagen si Audi.

Constructorul german si-a indreptat atentia asupra construirii unui concurent pentru Alfa Junior si Audi A1 din dorinta de a se alinia normelor stricte privind emisiile de CO2. Pentru ca va fi nevoit sa imprumute platforma de la modelele Mini este foarte probabil ca micul model sa fie vandut sub brand-ul britanic si nu sub cel german.

Informatii neoficiale sustin ca minicar-ul nu va avea mai mult de 3.75 metri lungime si va fi pus in miscare de un tren de rulare cu tractiune fata. Este de asteptat ca productia sa fie asigurata de celebra uzina Magna Steyr iar motoarele si trenul de rulare sa fie dezvoltate de BMW la fabricile sale din Germania.

Comentarii (2)

  • tareeeeeeeeee super tareeeeeeeeeeeeee
    retro look misto.
    Hai cretini cu masini limuzine si altele saritii
    0 0
  • Isetta
    vezi aici ce e cu masina din poza (http://en.wikipedia.org/wiki/Isetta).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru