Mister Ferrari: noul 600 GTO

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.05.2007
Italienii de la Ferrari au publicat o imagine-teaser a unui nou model, superspecial si produs in serie limitata: 600 GTO. Acesta va veni la Frankfurt.

Ferrari a publicat un preview a unui nou model special pe care Calutul Cabrat il va scoate in scurt timp. Acesta se numi 600 GTO si va fi bazat pe 599 GTB Fiorano, elementele distinctive fiind insa plafonul si elementele constructive din fibra de carbon care permit reducerea masei proprii cu 285 de kilograme. In plus, a fost regandit sistemul aerodinamic, centrul de greutate este pozitionat mai jos si suspensiile au fost coborate, totul intr-o "coaja" total noua, redesenata.

Parerile sunt impartite in discutiile privind modul in care Ferrari a ales sa abordeze interiorul viitoarei editii speciale. Astfel, daca unele voci sustin ca elementele multimedia, scaunele clasice din piele si pachetul de aer conditionat nu vor exista in aceasta masina, fiind scoase pentru scaderea greutatii si, deci pentru imbunatatirea performantelor de circuit, alte voci spun ca toate acestea vor exista in dotarea standard a lui 600 GTO.

Deocamdata se mai stie doar faptul ca noul model Ferrari va fi produs intr-o serie foarte limitata si ca va fi prezentat in premiera, cel mai probabil, la Salonul de la Frankfurt, din septembrie.

Comentarii (2)

  • me and liviu
    la ce bun o astfel de mashina ?????
    doar cei super bogatzi shi-o pot cumpara!!!
    0 0
  • PRUDENTUL
    De...
    Alt comentariu inteligent...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru