Mitsubishi a pregatit un facelift pentru Pajero

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.07.2009
Mitsubishi a anuntat o serie de revizuiri pentru versiunea 2010 a modelului Pajero. SUV-ul va primi o motorizare de 3.2 litri DI-D, mult imbunatatita.

Mitsubishi a anuntat ca editia 2010 a modelului Pajero va primi cateva revizuiri minore. Dintre acestea, cea mai importanta modificare va aparea la nivelul motorizarii de 3.2 litri diesel, ca primeste un aport de putere de 25%.

Inginerii japonezi se pare ca au adus o serie de modificari motorului cu patru cilindri, pentru a obtine 200 de cai putere si un cuplu motor de 441 Nm, resurse considerabil mai mari decat cele ale vechii versiuni, care oferea un total de 160 de cai si 381 de Nm.

Mitsubishi anunta ca desi puterea a crescut, consumul pastreaza valori decente, valoarea medie a acestuia fiind mai mica decat a vechii versiuni. Astfel, Pajero cu trei usi, echipat cu motorul de 3.2 littri DI-D si o cutie manuala cu cinci rapoarte, consuma doar 8.5 litri/100 de km, fata de valoarea initiala de 9.2 litri/100 km, si inregistreaza emisii de 224 g/km.

De cealalta parte, varianta cu cinci usi, echipata cu acelasi motor dar o noua cutie automata cu cinci rapoarte consuma 9.6 litri/100 de kilometri.

Noul Pajero 2010 vine, pe langa motorizarea imbunatatita, cu o izolare fonica mai buna, jante de 17 si 18 inch din aliaj si o versiune imbunatatita a sistemului multimedia Mitsubishi Multi Communication System MMCS, care beneficiaza acum de o capacitate de stocare de 40 de GB.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru