Mitsubishi Outlander este oferit şi cu tracţiune faţă de la 18.558 euro

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.10.2010
Mitsubishi Outlander are o nouă versiune entry-level. Aceasta are tracţiune faţă, un motor pe benzină de 147 CP şi poate fi comandată fie cu transmisie manuală, fie cu o transmisie CVT.

Oficialii importatorului Mitsubishi în România au anunţat că oferă şi o versiune cu tracţiune faţă a lui Outlander. Modelul vine echipat cu un motor MIVEC de 2.0 litri care oferă 147 CP la 6.000 rpm şi 199 Nm la 4.200 rpm. Outlander în versiunea cu tracţiune faţă poate fi echipat fie cu o transmisie manuală cu cinci trepte, fie cu o transmisie CVT. Ambele transmisii oferă acelaşi consum mixt de carburant – 7.7 litri la sută, în timp ce cutia manuală prezintă un consum urban mai ridicat cu 0.1 litri la sută în regimul urban.

Versiunea manuală este ceva mai rapidă la acceleraţia de la 0 la 100 km/h, timpul necesar fiind de numai 10.8 secunde. Versiunea cu transmisie CVT are nevoie de 12.2 secunde pentru aceeaşi manevră, în timp ce ambele transmisii sunt capabile să ducă Outlander 2.0 MIVEC cu tracţiune faţă până la o viteză maximă de 184 km/h. Emisiile de CO2 sunt de 179 grame per kilometru pentru versiunea CVT, respectiv 178 grame per kilometru pentru versiunea cu transmisie manuală.

Mitsubishi Outlander 2WD MIVEC cu transmisie manuală are un preţ de pornire de 18.588 de euro cu TVA inclus. Versiunea cu transmisie CVT a aceluiaşi model porneşte de la 22.444 de euro cu TVA inclus.

Via | Mitsubishi

Comentarii (5)

  • nu rced ca o sa aveti vanzari mari ( la modelul acesta )
    nu vad ce rost are sa iei un SUV cu tractiune doar fata + consum de 7.7% pentru 147 cp diesel ... daca era 200+ cp si / sau masina mai grea ( ca Pajero ) , ok ; dar asa ...
    7 11
  • diesel?
    Cine a zis ca e diesel?E benzina, si ma indoiesc ca scoate mixt doar 7,7%, poate in conditii ideale.
    7 4
  • tractez mitsu
    oooutlander 2cu 4
    Cam din pozitia asta l-am tractat pe unul asta vara de pe plaje. Si era 4x4....
    3 4
  • BaditzaEx
    nu-i rau
    arata f bine , as luao si cu motorul asta :D anytime
    6 3
  • in poza nu este Outlander este ASX
    autorul articolului este varza...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru