Modelul BCR si la Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 20.02.2007
Comisia de privatizare a anuntat ca vanzarea companiei Daewoo Craiova va fi facuta dupa modelul privatizarii BCR.

Privatizarea companiei Daewoo Automobile Romania se va face dupa modelul privatizarii BCR. Companiile interesate de preluarea pachetului majoritar de actiuni la Daewoo Craiova vor trebui sa depuna ofertele in termen de 30 de zile de la data publicarii anuntului de vanzare.

Ofertele finale vor fi acceptate la inceputul lunii iunie 2007. Asa cum v-am anuntat ieri , oficializarea privatizarii va fi facuta in luna martie. Comisia de privatizare a intocmit calendarul de vanzare a Daewoo Craiova: "S-a luat decizia ca Daewoo Automobile Romania sa fie privatizata dupa modelul Bancii Comerciale Romane, prin depunerea de oferte preliminare si, ulterior, de oferte finale. Ofertele preliminare vor trebui depuse in termen de 30 zile de la publicarea anuntului de privatizare, iar cele finale vor trebui inregistrate pana la inceputul lunii iunie, in functie de durata evaluarii primelor oferte. Intentia este ca in cursul lunii iunie 2007 sa fie anuntat noul proprietar al uzinei", anunta Mediafax.

Pana acum s-au aratat interesati de achizitionarea companiei romanesti General Motors si Ford - SUA, Tata - India si Chery Automobile - China.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru