Morgan a inregistrat vanzari record in 2009

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.01.2010
Producatorul britanic de modele sport de nisa Morgan a reusit sa produca si sa vanda mai multe unitati in 2009 decat in anii trecuti. Vanzarile au crescut cu 290 de unitati fata de media anilor precedenti, atingand 690 de unitati.

Britanicii de la Morgan au inregistrat atat o productie record, cat si vanzari nemaintalnite in anul 2009. La inceputul anului trecut, acestia se asteptau sa produca in jur de 690 de unitati, cu 290 mai mult decat media tipica a anilor trecuti. Mai mult decat atat, cei de la Morgan se asteapta sa vanda circa 740-750 de unitati in decursul anului 2010. In timp ce piata din Marea Britanie a vandut 280 de unitati, la fel ca in anii trecuti, noile piete i-au ajutat pe cei de la Morgan sa sfideze situatia economica dificila din lume.

Cererea pentru modelele Morgan a fost crescuta in Franta si Germania, iar englezii vor crea si o versiune pentru piata americana a lui SuperSports. Morgan SuperSports este o versiune decapotabila a lui Aeromax si va intra in productie in acest an. Modelul va fi produs in 200 de exemplare, de doua ori mai multe decat cota de productie a lui Aeromax. Ultimele exemplare ale lui Aeromax sunt pe linia de asamblare a fabricii din Malvern, iar locul lor va fi luat de catre SuperSports.

Spre deosebire de SuperSports, modelul Aeromax de la Morgan nu putea fi comercializat si pe piata din Statele Unite ale Americii.

Tocmai de aceea, versiunea decapotabila a acestuia a fost proiectata special pentru a fi in concordanta cu legile americane. Morgan SuperSports debuteaza in primavara aceasta, iar englezii sunt optimisti in privinta succesului pe care il va avea acest model in anul 2010.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • ......
    ........
    e fain sa iesi cu o masina ca asta vara pe strada....mi-ar placea una
    7 0
  • . . .
    Masina frumoasa cu aer retro, tehnica exceptionala, nu vad de ce sa nu aibe vanzari, bravo lor
    5 0
  • bineee bree...rafinament britanic+tehnologie bmw(motoarele)=succes,normal!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru