Mulally incepe noua era Ford

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.10.2006
Noul CEO Ford, Allan Mulally, a adresat un e-mail tuturor angajatilor companiei pentru a-i determina sa coopereze in vederea restructurarii si revenirii companiei.
Allan Mulally, noul presedinte executiv al Ford, a facut prima depozitie oficiala privind planurile sale de incepere a procesului de restructurare si relansare a companiei.

El s-a adresat angajatiilor companiei printr-un e-mail prin care ii sfatuieste pe acestea sa lucreze printr-un plan comun si global si sa renunte la strategiile regionale.

Mulally a declarat:” Avem nevoie de un plan universal de afaceri, unanim aprobat si inteles. Trebuie sa fie unul singur si trebuie sa functioneze la nivelul intregii companii. Competitorii vor incerca strategia 'dezbina si cucereste', dar sunt hotarat sa nu le facem pe plac".

Principalele intentii ale boss-ului de la Ford este sincronizarea planurilor si activitatilor intre diviziile din SUA si cele din Europa sau Asia.

Este bine cunoscut faptul ca profiturile inregistrate de diviziile europene sau asiatice sunt mult mai bune decat performantele Ford pe teren propiu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru