Multe VIP-uri printre clientii Tesla Roadster

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.02.2008
Arnold Schwarzenegger si George Clooney se afla printre primii pe lista de livrare a sportivei electrice Tesla Roadster.

Esential

100.000 de euro este pretul aproximativ al modelului electric Tesla Roadster.

Tesla Motors a anuntat faptul ca primul model model asamblat in uzina californiana "de casa" a iesit pe portile fabricii. Cu aceasta ocazie, producatorul lui Tesla Roadster a pus la dispozitia presei si numele clientilor carora li se vor livra primele modele produse in serie.

Printre acestia se numara si VIP-uri americane, cele mai cunoscute fiind George Clooney, Arnold Schwarzenegger, fondatorii Google (care si ei construiesc masini semi-electrice), Will.i.am de la Black Eyed Peas dar si membrii formatiei rock Red Hot Chili Peppers, pe adresa carora Tesla va trimite doua exemplare Roadster.

Va reamintim faptul ca Tesla Roadster este construit in mare parte in Marea Britanie de catre Lotus, modelele fiind apoi trimise in California, unde inginerii Tesla le "planteaza" motoarele electrice fabricate in Taiwan. Pretul unui tesla Roadster ajunge la echivalentul in dolari a 100.000 de euro.

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru