New Beetle a implinit 10 ani

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.02.2008
Fabrica VW din Mexic a sarbatorit 10 ani de la startul productiei noului Beetle, ajuns la 1 milion de exemplare produse.

Esential

1.000.000 de unitati New Beetle au fost produse in zece ani la fabrica VW din Mexic.

Fabrica Volkswagen din Puebla, Mexic, a celebrat zece ani de la startul productiei modelului New Beetle. In luna ianuarie a anului 1998 Volkswagen renastea celebrul Beetle, iar de atunci si pana in prezent au fost produse 1.000.000 de unitati ale acestui model.

New Beetle a fost construit doar in fabrica VW din Mexic. Evenimentul a fost marcat de prezenta boss-ului VW, Martin Winterkorn, care si-a reafirmat increderea in fabrica mexicana. Winterkorn a anuntat ca Volkswagen va investi in urmatorii trei ani 1 miliard de dolari la Puebla pentru a crea facilitati in vederea producerii modelului Jetta.

Fabrica din Puebla joaca un rol extrem de important pentru operatiunile noastre in America de Nord. New Beetle a reprezentat un succes pentru noi. Dupa 10 ani si 1 milion de exemplare, New Beetle continua sa fie o poveste de succes. Vom continua aceasta poveste cu o noua generatie a modelului", a declarat Winterkorn.

Sursa: Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru