New York-ul vrea alte taxiuri

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.03.2007
Cu ocazia Salonului Auto de la New York va fi lansat un concurs de design care va desemna viitorul taxi de pe strazile metropolei americane.

Clasicul Ford Crown Victoria nu mai este dorit ca taxi in New York. Si pentru ca zilele sale sunt numarate o competitie de design si o expozitie vor fi lansate luna viitoare la Salonul Auto de la New York.

Modelele cele mai potrivite pentru a inlocui vechile taxiuri galbene vor fi, printre altele, un taxi negru londonez, un model electric, un Crown Victoria de 1000 de cai putere cu motor pe baza de hidrogen cu o viteza maxima de 321 km/h si o versiune noua a MPV-ului Kia Rondo.

La expozitie vor exista si concepte realizate de studenti la arta plastica si design.

Comentarii (7)

  • ATI VAZUT.....
    ASTIA SUNT IN STARE SA BAGE UN TAXI DE 1000 DE CP PE HIDROGEN CARE ZIC EU CA NU O SA POLUEZE CUM POLUEAZA OPEL-URILE DE LA NOI CARE AU 90 DE CP PE MOTORINA SI AFUMA CAT UN PASAT...NISTE PROSTII DE MASINI, CICA DC AU AMERICANII CAP....
    0 0
  • YMihai
    ...pentru ca ...
    ...pentru ca au bani ...si cineva se preocupa de asa ceva la ei. La noi e inca bataia pe putere ...alegeri anticipate ...hai sa-l incoltzim pe Basexu ...etc.

    In + la ei e o companie ce se ocupa de asa ceva ...la noi ...mai mult persoane private..

    ...pentru ca si noi avem cap ...sa nu ne ploua in gat !!!
    0 0
  • AndreiRN
    Pt ca ....
    Bani se fac prin munca productiva.
    Capul se foloseste atunci cand este libertate de gandire si executie.
    Multe capete sclipitoare sunt de import si din pacate de pe unde vin ele lasa in urma un gol intelectual, un gol de vointa si ratiune.
    0 0
  • matita
    taxiuri
    Intradevar acolo este o organizatie locala care se ocupa numai de taxiuri si limuzine. Se numeste Taxi and Limousine Commision. Parerea mea este ca nu se va renunta prea curand la culoare adica la galben la taxiurile din Manhattan si nici la masini americane in general. Vor fi cateva straine dar in general vor fi masini fabricate in America.
    0 0
  • Bow Wow
    mda
    aveti dreptate...ei nu is ca romanii..noi investim in prostii sau nu investim deloc...asa ii romanu`..acolo toate taxiurile is galbene..aici is in toate culorile...taxiurile noastre polueaza de 3 ori mai mult decat cele ale americanilor...rable ! :|
    0 0
  • prudentul
    1000 CP ?
    Bogdam Mirica, sigur nu e o greseala? Taxiuri de 1000 cp? Or fi Veyron....Si la ce-i buna viteza asta ca taxiu in Manhattan? Inteleg ca nu se foloseste toata puterea si nici nu se atinge viteza maxima, dar totusi....
    0 0
  • AndreiRN
    Expozitie
    La expozitie apar tot felul de vehicule si atentia este atrasa de cele mai extravagante. Si totusi ar fi ideal un motor care poate scoate 1000cp si o economie de 4 cilindri. Asta se poate realiza cu VVT sau capabilitatea de a opri functionarea pistoanelor dupa necesitate. Un V12 care poate functiona ca V8 sau V6 si de ce nu si L4. Astfel iti poti alege nivelul de putere si consum.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru