Comentarii (7)

  • Adrian
    Din cate stiam eu Porsche lucreaza in exclusivitate cu Adidas (vezi linia Porsche Design de la Adidas).
    Mie-mi arata a chinezarii. Nu au nici o treaba cu designul si maca Porsche.
    0 0
  • ????
    Am lucrat la Nike EHQ in Olanda pana in Noiembrie anul trecut si nu stiu nimic de o astfel de colaborare. Nu cred ca e adevarat, proiectul ar fi fost in proces de implementare cu cel putin 6 luni inainte. E posibil sa fie o initiativa a Nike Germania, dar ar fi trebuit sa se stie si in EHQ si ar fi fost implementat prin platforma NIKEiD care permite customizarea culorilor si materialelor. M-ati facut curios, o sa-mi contactez fostii colegi sa vad ce stiu ei.
    0 0
  • la lala
    numai basini in comentariile voastre :D eu am baut o unirea aseara cu directorul general de la "porsh" si mi a zis k dak se imbata tare cu mine face colaborare cu "naic" :)))
    0 0
  • cum adica "adidasi NIKE"? Ori sunt Adidas ori NIKE. Mai mare grija cum redactati.
    0 0
  • Marian
    Urati
    Cam uratei pentru standardele Porsche Design, care intr-adevar lucreaza cu adidas si le ies lucruri mai frumoase. Exemplu: http://www.gadgetsoftheworld.com/userimages/user2622_1170325687.png
    0 0
  • bine zis gogu :D
    numa basini cu comenteriile astea gratuite pe forumuri :)))
    0 0
  • nelutzu
    Haine biciclete sani
    ideea cand m-am abonat al newslatteru asta era sa vad noutati din lumea automobilului deja ma satur numa haine biciclete si sani facute de ceva brand vad...puteti sa o lasati mai moale cu asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru