Nissan a început producţia crossover-ului Juke

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.08.2010
Uzina Nissan din Sunderland a produs primele exemplare ale crossover-ului urban Juke. Modelul va fi lansat în România în luna octombrie.

Esential

100.000 de exemplare Juke

Nissan a anunţat că fabrica din Sunderland a mărcii japoneze a început asamblarea crossover-ului de oraş Juke. Uzina britanică va fi cea în care se vor produce exemplare Juke destinate Europei. Ritmul de producţie a modelului va fi de 100.000 de exemplare pe an.

Conform companiei nipone, Juke a adunat până acum 22.500 de precomenzi începând cu luna iunie, atunci când dealerii mărcii au început să adune clienţi.

Pentru a facilita producţia lui Juke la Sunderland, Nissan a investit în uzina britanică 57 de milioane de lire sterline. 6.2 milioane au venit din partea guvernului britanic sub forma unui grant de investiţii. Decizia de a produce Juke la Sunderland a asigurat direct 1100 de locuri de muncă la uzină şi alte 2000 de joburi în cadrul furnizorilor Nissan.

Conform oficialilor Nissan din România, Juke va fi lansat în România în cursul lunii octombrie a acestui an. Preţurile crossover-ului urban al celor de la Nissan nu au fost încă anunţate.

via | Nissan

Comentarii (12)

  • mihai2001
    Super
    Cred ca o sa vedem mii de JUKE la SH si NOI...doar ca la jumatate de pret de lista.

    La cat de deosebita e masina asta sigur o sa se vanda la greu.Suprinzator ca i-au convins pe englezi sa investeasca atat pentru productia acestui model particular.
    7 14
  • abominatie
    Rar mai vezi asemenea uratenie.
    8 16
  • robert86
    urat cu spume!
    mai bine il denumeau "joke"
    3 14
  • stefan
    Uratenie=check
    Spatiu mic in habitaclu=check
    Motorizari aberante (1.6 turbo 192cp imediat dupa cel normal aspirat de 115cp)=check
    Pret maricel=check
    Utilitate nula=check
    Tragem linie si avem ingredientele perfecte pt un best seller.
    Lumea s-a tampit atat de mult incat sigur o sa se vanda binisor chestia asta.
    As dori chiar sa-mi spuna cineva ce rol are masina asta in afara celui strict emotional, si acela prezent doar la cei care prefera ceva iesit din comun. Pentru ca eu nu vad nici unul.
    Asta, plus aberatia aia de Murano Cabrio (SUV decapotabil?!).
    Cred ca Nissan a luat-o razna.
    5 13
  • of.. of...
    unii oameni tot nu au invatat ca gusturile nu se discuta, deh pentru un design avangardist trebuie sa fii deschis la minte si asta e greu la noi in tara. Masina asta se incadreaza perfect in categoria love it or hate it. Sunt sigur ca isi va gasi setul ei de clienti asa cum si megane 2 si-a gasit in ciuda celor care numeau si acel design unic si la fel de avangardist, citez "un fier de calcat".
    In cazul in care cineva se mai intreaba alegem o multitudine de lucruri pe criteriu strict emotional si nu rational, in plus e o masina pentru tineri, care dupa cum stim judeca "strict rational" :)))
    15 2
  • ok
    cred ca Nissan are un cuvant greu de spus in acest segment al crossoverelor. Nu uitati de Qashqai. Un succes european. Juke este un model futurist, care va lua din piata altor constroctori, chiar Renault . vA ADUCETI AMINTE DE PRIMERA? F tuturista si ea la vremea ei. Ex: camara video la marsarier etcd. Nemtii se lauda cu acea camera pe Q7, Touareg .... Sunt departe Europenii de Niponi. Stefane crezi ca Tiguan e frumos? Anost. un suv pierdut printre altele. Muranom Cabrio e doar un proiect. Succes Juke.
    12 3
  • si asa a inceput viitorul
    7 0
  • octav_bmw
    trebuie sa fii beat sau nebun sa cumperi o masina ca asta
    4 10
  • la culcare
    O sa se vanda la fel de bine cum s-au vandut Tiida si Note alte abominatii first class.

    Dar visatorii exista pe toate drumurile
    2 9
  • urata Gluma...
    zici ca a incalecat un Micra pe un Murano :)))... nashpa! parerea mea
    2 7
  • curajosi...
    ...si naivi.
    Urata masina, urata rau de tot.
    Parerea mea.
    1 6
  • parerea mea
    din ce am vazut are cel mai avansat sistem 4x4 la ora actuala, iar motorizarea noua de 1.6 turbo 190 cp e prea tare... clar mi-as lua o jucarie din asta
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru