Nissan a lansat 370Z Nurburgring Edition in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.06.2009
Nissan a lansat o editie speciala a modelului 370Z in Europa, pe care a denumit-o dupa circuitul german Nurburgring.

Producatorul japonez Nissan a lansat o editie speciala a modelului 370 Z in Europa. Modelul va fi produs intr-o serie limitata la 80 de exemplare, care beneficiaza de o serie de elemente speciale. Pentru a achizitiona un asemenea model exclusiv, clientii Nissan trebuie sa plateasca circa 50.400 euro, fara TVA. Din pacate pentru clientii europeni ai Nissan, versiunea Nismo a lui 370 Z nu este disponibila pe aceasta piata.

Editia speciala a modelului 370Z a fost inspirata de modelul care a luat parte in cursa de 24 de ore de pe circuitul german Nurburgring. Pentru a marca cele 80 de exemplare speciale, Nissan va aplica o placuta de identificare speciala la interiorul acestora. Modelele 370 Nurburgring Edition vor avea jante OZ de 19 inch si o evacuare sport de la Cobra.

Trenul de rulare al lui Nissan 370 Z a ramas neschimbat, ceea ce inseamna ca propulsorul V7 de 3.7 litri dezvolta in continuare 332 CP si un cuplu motor de 366 Nm. La fel ca in cazul versiunii standard a lui 370Z, puterea maxima este oferita la o turatie de 7.000 rotatii pe minut, pe cand cuplul motor maxim este disponibil la 5.200 rpm.

Modelele sunt disponibile doar cu o transmisie manuala cu sase trepte ce beneficiaza de functia SynchroRevMatch.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • greseli
    Motorul nu este v7 este v6.codul motorului este VQ37VHR.Si nu are 333 de cai are 333PS(328 cai).Aici este o poza a motorului http://en.wikipedia.org/wiki/File:VQ37VHR.jpg si aici despre motor:http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_VQ_engine#VQ37VHR.Nu critic,doar putin mai multa cercetare inainte de a posta stirile va rog.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru