Nissan a lansat Roox, cel mai nou minicar destinat Japoniei

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.10.2009
Nissan va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la New York modelul urban Roox, un microcar care sa lauda cu cel mai mare spatiu interior din clasa.

Desi majoritatea constructorilor cu renume au renuntat la prezenta de anul acesta in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, producatorii japonezi au ramas fideli propriului eveniment si se pregatesc constiincios de data deschiderii oficiale.

In asteptarea zilelor de salon, Nissan a dezvaluit astazi prima imagine a modelului Roox, un minicar ce va exista numai pe piata din Japonia. Desi arata ca o cutie pe roti iar dimensiunile sale sunt relativ mici (3395 de mm lungime, 1475 mm latime si 1735 mm inaltime), Roox se lauda cu titulatura de cel mai spatios model din clasa sa. In plus, scaunele spate rabatabile permit si obtinerea unui portbagj destul de incapator.

Lista de accesorii a modelului urban include printre altele un compartiment de refrigerare pozitionat deasupra torpedoului, elemente cromate si portiere cu deschidere electrica. Momentan Nissan nu a publicat informatii si imagini complete despre noul Roox, acestea urmand sa fie disponibile la debutul oficial al modelului, cel mai probabil in luna decembrie.

via | WCF

Comentarii (1)

  • Pare un titicar nu un minicar :)
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru