Nissan Forum, fotografii oficiale

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 19.12.2007
Nissan a publicat fotografiile oficiale ale prototipului Forum, pregatit pentru Salonul de la Detroit.

Esential

3 randuri de scaune are conceptul Nissan Forum.

Dupa ce ieri v-am prezentat o fotografie oficiala cu interiorul noului concept Nissan Forum, astazi producatorul nipon a dezvaluit toate detaliile legate de prototipul pregatit pentru Detroit.

Nissan prezenta la inceputul acestei luni primul teaser cu viitorul concept Forum. Publicarea imaginilor oficiale ne dezvaluie ca producatorul nipon a respectat riguros liniile expuse in prima imagine cu Forum.

Prezentarea oficiala ne dezvaluie ca interiorul lui Forum prezinta o noutate greu de trecut cu vederea: volanul alb. Folosirea lemnului la finisajele interiorului poate fi impracticabil in productia de serie. Cu toate acestea, Nissan Forum prezinta o serie de inovatii practice care pot fi folosite in productia de serie.

Forum a fost construit in jurul ideei de a oferi un habitaclu generos si confortabil pentru adulti si placut pentru copii. Si daca tot vorbim de copiii trebuie sa spunem ca Nissan a implementat sistemul Around View Monitor (AVM), pentru ca parintii sa poata veghea asupra activitatilor pasagerilor mai mici din spate.

Parbrizul panoramic si acoperisul din sticla intruchipeaza „oferta” facuta de Nissan prin cockpit-ul lui Forum.

La exterior, Nissan Forum prezinta linii de design agresive, exprimate perfect de forma oglinzilor retrovizoare, de grila frontala imensa, de insertiile de tip LED pe blocurile optice si nu in ultimul rand de usile glisante prevazute cu balamale speciale care fac imbinarea dintre ele sa fie aproape neobservabila.

Pentru a va face singuri o idee despre cel mai nou prototip dezvoltat de Nissan va lasam in compania unei galerii foto sugestive.

Taguri: Forum, Nissan

Comentarii (5)

  • superba
    0 0
  • ce?
    ce e asa superb? o cutie patratoasa cu fotolii de piele inauntru... nimic interesant.
    basca o sa ramina la stadiul de proiect, si daca o sa iasa ceva la serie o sa ramina DOAR o cutie patratoasa.
    0 0
  • patratele si cutii sunt in mintea ta ...era vorba de design
    0 0
  • OVIDIU
    NISSAN NAVARA
    CEA MAI PROSTA MASINA ALEASA! DE CAND ESTE LUATA DE GRUPUL RENAULT, ESTE CEA MAI PROASTA MASINA!!!
    AM INATAMPINAT PROBLEME SI LA SERVICE BADSI NISSAN!!!! NU SFATUIESC PE NIMENI SA CUMPERE NISSAN NAVARA !!!! DE TREI LUNI STAU DUPA BIELETA DE DIRECTIE PARTEA DREAPTA! SI CAND AU ADUS-O, MI-AU ADUS-O PENTRU PARTEA SATANGA! sunt varza ! si serviceul si masina ! costa o gramada de bani si nu merita ! asteapta spaga sa-mi aduca o piesa !!! asa ceva nu se poate, NU MAI IMI FAC REVIZIA IN ROMANIA! LA NOI NU SE MAI POATE! aroganti si ingamfati pentru nimic, pe degeaba! Aveam pretentii, e NISSAN, NU LOGAN!
    0 0
  • pathfinder
    este cea mai misto masina de pana acum... chiar este superba!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru