Nissan GT-R: 700 de comenzi in 48 de ore in UK

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.04.2008
Britanicii au stabilit un record la deschiderea oficiala a comenzilor pentru supercarul Nissan GT-R.

Esential

700 de comenzi au fost inregistrate in Marea Britanie in primele 48 de ore de la deschiderea listelor de asteptare pentru GT-R.

La inceputul acestei luni Nissan a lansat supercarul GT-R in Marea Britanie. Conform rezultatelor preliminare, modelul de top al gamei Nissan a fost comandat de 700 de clienti in primele 48 de ore.

Livrarile modelului GT-R in Marea Britanie vor fi facute abia din martie 2009, lucru care n-a impiedicat iubitorii de supercaruri sa se inscrie inca de acum pe listele de asteptare.

Lista de asteptare pentru Nissan GT-R a fost deschisa in data de 2 aprilie, iar interesul publicului pentru acest supercar s-a dovedit a fi fara precedent. Acest lucru demonstreaza clar pasiunea britanicilor pentru inalta performanta, fundamentul supercar-ului GT-R”, a declarat Paul Willcox, Managing Director la Nissan Motor UK.

Productia modelului GT-R este limitata de ritmul in care se pot construi motoarele supercar-ului. Fiind vorba de un propulsor biturbo de 3.8 litri si 480 CP construit manual, productia nu poate trece de 1000 de unitati lunar, ceea ce inseamna ca modelul nipon este asamblat in maxim 1.000 de exemplare pe luna.

Via | Nissan UK 

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru