Nissan GT-R, foto spion!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.12.2006
AutoMarket va prezinta, in premiera in Romania, fotografii spion cu noul model Nissan GT-R.
La ultimul Salon Auto de la Tokyo, Nissan a prezentat un concept care prefigura viitorul model GT-R. Acum au aparut primele fotografii spion cu viitorul model al japonezilor.

Noul GT-R este conceput sa atace segmentul de piata in care actioneaza Porsche 911 Turbo. Prezentarea oficiala a noului GT-R va avea loc la Salonul Auto de la Tokyo din 2007.

Supersportiva nipona va fi propulsata de un nou motor biturbo V6 de 3.7 litri care produce 450 cai putere. Cu jante de 20 inch si o cutie de viteze in sapte trepte, noua sportiva GT-R va avea un avantaj clar in fata lui Porsche, cand isi va locul in showroom-uri: cateva mii bune de euro mai putin fata de modelul german.

NOTA: Fotografiile au fost realizate pe computer, sursa lor fiind o filmare video spion realizata de cei de la worldcarfans.

Comentarii (13)

  • Iulian
    Nissan vs. Porsche
    Este intr-adevar o masina frumoasa si puternica, insa pentru a concura cu Porsche 911 Turbo, ar trebui sa fie "pursange"... Nissan face masini medii de oras si masini foarte bune de teren, dupa parerea mea. La capitolul sport insa, Porsche e departe!
    0 0
  • hahahahahhahaa
    Iulian cred ca tu esti departe cu porsche cu tot, departe in urma. Da search pe google "nissan skyline gt-r" sau cauta pe youtube si ai sa vezi ce inseamna nissan gt-r. Esti tare omule oricum ... :)))))))
    0 0
  • cedrik
    japozene
    o japoneza ramane o japoneza.. si sunt multe japoneze supersportive..care oricand lupta de la egal la egal cu europenele.. si poate kiar le intrec.
    0 0
  • Iulian
    mai studiaza
    Da tu search pe google, ca la asta se rezuma cultura voastra. Dar istoria ne arata cu totul altceva.
    0 0
  • Honda S2000
    Iulian...n-ai treaba tu...
    ...GT-R este o mashina "pursange". Primul model a fost fabricat in jurul anilor 60, fiind una din replicile japonezilor la Porsche(vezi si:Honda NSX, Toyota Supra, Mitsubishi 3000GT, Mazda RX-7).
    Deci, draga Iulian, taci daca nu stii cine este Skyline GT-R. Daca ai vedea in realitate ceea ce poate "jucaria" asta, ti-ai schimba imediat parerea....
    0 0
  • Iulica...fara frica... :)
    frate..stii tu ce stii de porsche..dar nu stii nimic de "japoneze". cauta cu google si o sa vezi o chestie interesanta. masinile japoneze sunt limitate in fabrica prin lege la 300 CP. cat despre skyline.... mai cauta si in cazul ei si vezi unde poate fi dus motorul ei.... cate porsche sau europene au ajuns la 800-1000 cp si cate skyline? sau toyota supra? sau mazda rx 7? skyline reprezinta NO.1 in ce priveste customizarea si tuningul. nu exista alta masina mai capabila de asa ceva.
    0 0
  • Iulian
    Japoneze...
    Tocmai ca stiu ce inseamna o masina japoneza pentru ca asta conduc in fiecare zi. Inainte sa-mi sariti la beragata, mai bine cititi cu atentie ce am scris. Raspunsurile voastre emana lipsa de maturitate si prin urmare nu va condamn. Nu am denigrat Nissan-ul GT-R, din contra, sunt convins ca e o masina excelenta, iar Honda S 2000 e una dintre cele mai "meseriase" masini. Respect masinile japoneze si nu mi-as lua altceva, dar comparatia Porsche - Nissan, e improprie in cadrul acestui articol. Toate cele bune.
    0 0
  • Iulian-OFICIAL
    1.NU am facut in articol nici o comparatie intre Nissan si Porsche; comparatia a fost intre GT-R si 911 Turbo, deci intre modelele celor doua companii, modele care se intampla sa faca parte din aceasi CLASA.
    2.NU am comparat capacitatile celor doua modele ci doar am spus ca GT-R este mai ieftin decat 911 Turbo.
    3. O sa ti se para ciudat, dar si Porsche se teme de GT-R, pentru ca ocupa acelasi segment de piata.
    Iti multumesc pentru ca ne urmaresti, iti respect opinia, am vrut sa dau niste lamuriri suplimentare si sper eu, edificatoare. Sarbatori Fericite!
    0 0
  • Iulian
    Mea culpa
    Multumesc pentru raspunsurile la obiect. Evident imi place polemica si am vrut sa agit un pic spiritele :). Tot respectul pentru modul in care ai pus problema si felicitari pentru articole. Multumesc de urare si va urez intregii echipe Auto Market, multa sanatate si sarbatori fericite!
    0 0
  • razvan
    GTR
    Am condus si Porsche si GTR-uri... Porschul e de firma si poate atrage mai multe fete nestiutoare... Avantajul lui GTR e ca poti sa folosesti un calculator ca o interfata si sa ceri de la motor ce vrei tu. Eu am cerut mult si am fost surprins, locuiesc in Noua Zeelanda si fiecare boy-racer care se respecta are un GTR. Sunt masini de performanta mai bune desigur, dar daca vrei sa te joci cu o masina sa-i schimbi parametrii etc trebuie sa ai si un GTR... Acum conduc un Holden V8, probabil putini stiu ce e aia...
    0 0
  • lucian
    Pt. Razvan
    Stiu ce este un Holden V8.Lucrez la Jim Wright Nissan,Hamilton.
    0 0
  • thev1russ
    mashini
    poa sa fie limitate din fabrica la 300 cp nuami ca ele nu prea se fabrica in japonia desteptule de Iulian,
    vorbind de istorie,asta nu este suficient pentru a-shi pastra locul in top...daca Nissan vine din urma shi scoate o mashina mai buna,te caci pe ea istorie Punct.
    0 0
  • ovidiu
    nissan gt-r
    vechiul model a fost fantastic cu siguranta si acesta va fi la fel
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru