Nissan "ingheata" comenzile pentru GT-R in Japonia

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.11.2008
Nissan a cerut dealerilor sai din Japonia sa nu mai primeasca comenzi pentru modelul GT-R.

In contextul unei crize financiare acute in lumea auto circula informatii neoficiale privind intentia Nissan de a opri temporar productia celui mai important model din gama sa: supersportiva GT-R.

Se pare ca producatorul japonez de automobile le-a cerut dealerilor sai din Japonia sa nu mai primeasca comenzi pentru GT-R, fara a motiva insa aceasta decizie. Deocamdata hotararea celor de la Nissan afecteaza doar piata japoneza si lasa loc unor speculatii privind eventuale probleme cu o serie de componente sau sisteme.

Potrivit unor surse neoficiale, stoparea comenzilor poate fi provocata de cresterea necontrolata a pretului materialelor sau de lucrari de intretinere ale liniei de asamblare.

via | Autoblog

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (1)

  • sailor66
    gtr
    e varza ...de bruxelles!!! credeti ca mai produc la aceeasi calitate ca inainte? de cand sunt sub umbrela franceza au inceput sa dea chixuri...hai sa mai asteptam sa vedem daca au curaj sa recunoasca si sa faca public numarul de masini rechemate!!...si nu-l mai pupati atat pe soferul de camile ca n-are nici in clin nici in maneca cu managementul...doar cu sclavii!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru