Nissan Juke-R - cel mai puternic crossover din lume pozează oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.11.2011
Nissan a publicat astăzi o serie de fotografii ale conceptului Juke-R, cel mai puternic crossover din lume, pus în mişcare de un motor preluat de pe GT-R.

Nissan a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Juke-R, concept la a cărui lansare a fost prezent şi Automarket în urmă cu două săptămâni. Anunţat ca fiind cel mai puternic crossover creat vrodată, Juke-R împleteşte caroseria şi propulsorul unui Nissan GT-R de versiune 2010 cu o caroserie de Juke, supusă unui tratament aerodinamic.

Propulsorul V6 de 3.8 litri a fost modificat pentru a oferi 480 de cai putere, livraţi unui şasiu scurtat al aceluiaşi supercar, pe care au fost înghesuite o tracţiune integrală, o cutie automată cu dublu ambreiaj şi şase trepte şi o suspensie pregătită special de Bilstein.

Pachetul estetic ţine să sublinieze de departe că ai în faţă cel mai puternic Juke produs vreodată. O extensie cu multe prize de aer pentru spoilerul anterior, praguri laterale, o evacuare generoasă şi un spoiler dublu, amplasat pe hayon, creat pentru a oferi apăsare aerodinamică. Ansamblul este completat de un set de jante de 20 de inch şi o vopsea mată, menită să sporească agresivitatea modelului.

În comunicatul de presă emis astăzi, Nissan specifică faptul că Juke-R nu va fi decât un simplu concept omologat pentru stradă, construit în două variante, una cu volan pe dreapta şi una cu volan pe stânga.

Comentarii (7)

  • pfffffffff
    nebunie !
    30 6
  • Urat cu spume!!! Nu merita sa dai o gramda de bani pe tigaia asta.
    8 29
  • @juke
    Care bani mascariciule? Juke-R nu se comercializeaza deocamdata... E un experiment cu idei traznite... mult peste puterea ta de intelegere.
    24 7
  • E superb !!! Eu de abia astept sa intre in productia de serie. poate il vedem si in Romania :)
    18 7
  • europa
    Juke se vinde excelent
    http://www.automarket.ro/stiri/nissan-a-atins-cea-mai-mare-cota-de-piata-in-europa-din-istoria-sa-40990.html
    10 2
  • @john
    ....zise maimutoiul fan pissan...
    5 13
  • hahaha
    @juke
    esti cam frustrat... zi ca nu! _________argumente nema!
    13 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru