Nissan lanseaza 370Z Cabrio in aprilie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.01.2009
Nissan va prezenta versiunea decapotabila a lui 370Z in aprilie, la Salonul Auto de la New York.

Noul Nissan 370Z va primi in curand si o versiune decapotabila. Nissan 370Z Cabrio va fi prezentat la Salonul Auto de la New York, in luna aprilie a acestui an. Nissan a decis sa evite Salonul Auto de la Detroit in acest an, dar va respecta traditia prin care isi va prezenta aparitiile deosebite la New York.

Spre deosebire de modelul precedent, versiunea decapotabila a lui 370Z a fost creata proiectata ca fiind un model separat. Astfel, aceasta va beneficia de o forma diferita a partii posterioare si a liniei capotei.Acoperisul retractabil este fabricat din material textil, hard-top-ul retractabil nemafiind disponibil pentru acest model, din cauza constrangerilor ce tin de greutate si modul in care se plia acesta.

Pe langa aceasta, Nissan doreste sa evite lupta directa intre Infiniti G37 Cabrio si Nissan 370Z Cabrio. Pretul versiunii cabrio a lui 370Z va fi putin mai mare decat cel al versiunii coupe, dar diferenta nu va fi simtitoare pentru clientii acestui model. Propulsorul va ramane acelasi cu cel al lui 370Z, anume un V6 de 3.7 litri, caruia i se poate alatura o transmisie manuala echipata cu functia SynchroRev Match, sau o transmisie automata, in functie nivelul de dotari. 

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru