Nissan Murano Cabrio se lansează în noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.08.2010
Nissan a confirmat lansarea variantei exclusiviste Murano Cabrio. Modelul va fi destinat pieţei din Statele Unite şi va avea un acoperiş textil.

După speculaţiile apărute în presă la începutul acestei luni, Nissan confirmă intenţiile sale de a lansa o variantă decapotabilă a actualului Murano.

Brian Carolin, responsabilul Nissan pentru piaţa nord-americană, a declarat recent că Murano Cabrio va fi o maşină de nişă, produsă într-un număr redus de exemplare, pentru a asigura exclusivitatea. Rezultatul final al proiectului va surprinde pe mulţi pasionaţi auto.

Potrivit primelor informaţii, noul Nissan Murano Cabrio va ajunge pe piaţă chiar la începutul lui 2011, ceea ce înseamnă că am putea face cunoştinţă cu modelul mai devreme decât ne aşteptam, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, din această toamnă.

Varianta decapotabilă va renunţa la portierele spate şi va înlocui acoperişul fix cu unul rabatabil, din textil, acţionat automat. Configuraţia gândită de Nissan a fost însă deja criticată de o sursă neoficială, care a asistat la o prezentare destinată concesionarilor.

Potrivit sursei, modelul este "cu siguranţă neuzual".

via | automotive news

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru