Nissan Note primeşte motoare Euro 5 şi ESP în standard

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.08.2010
Nissan Note va primi motoare Euro 5 începând cu luna august a acestui an, iar toate versiunile de echipare vor beneficia de ESP în standard. Modelul nipon va avea şi alte dotări standard.

Japonezii de la Nissan au anunţat că toate motoarele care vor echipa modelul Note produse începând cu luna august a acestui an vor respecta normele Euro 5. Totodată, nivelurile de echipare vor fi schimbate subtil, iar motorizările de 1.4 şi 1.6 litri vor fi şi ele optimizate. Modificările la nivel exterior odată cu generaţia 2011 sunt minore, respectiv aplicarea unor ornamente cromate la nivelul mânerelor uşilro şi alte elemente similare vopsite într-o nuanţă lucioasă de negru.

Toate versiunile lui Nissan Note vor fi echipate în standard cu ESP. Versiunile Acenta vor beneficia de un nou sistem audio care prezintă un port USB şi permite conectarea unui iPod. Nivelul de echipare n-tec primeşte climatizare automată în standard, precum şi senzori de ploaie şi lumină. Sistemul opţional de cheie inteligentă al celor de la Nissan devine standard pe versiunile de echipare Tekna.

În ceea ce priveşte preţurile, cei de la Nissan au anunţat că piaţa din Marea Britanie va avea aceleaşi preţuri de pornire pentru Note şi după aplicarea acestor modificări.

În România, generaţia 2010 a lui Nissan Note porneşte de la 12.848 de euro. CLICK AICI pentru a vedea lista completă de preţuri şi dotări a lui Nissan Note în România.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • masina reusita
    Masina aproape de familie, foarte reusita, foarte practica, imi place, iar dotarile standard sunt de invidiat: AC, ABS, ESP, + Radio cu MP3 la 12,848e; portbagajul daca era ceva mai mare era excelenta!
    1 0
  • ANDREI
    FAINA MASINA OK(*)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru