Nissan retuşează discret 370Z cu o ediţie specială

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.03.2011
Nissan a prezentat la Geneva ediţia specială 370Z GT, menită să introducă o serie de îmbunătăţiri în toată gama modelului la nivel de confort.

Nissan a adus la Geneva, pe lângă conceptul electric Esflow, şi o ediţie specială a modelului 370Z. Botezată GT Edition, versiunea specială a roadsterului vine cu o serie de imbunătăţiri estetice, care vor face deliciul publicului european. Sportiva este disponibilă în trei culori, negru metalizat, alb perlat şi negru Rose, peste care se aplică o linie de culoare gri. Nu puteau lipsi nici jantele Rays de 19 inch, cu aspect de granit.

Noul 370Z GT Edition aduce cu sine şi o serie de îmbunătăţiri importante coupe-ului, modificări care vor fi extinse la nivelul întregii game. Este vorba despre o nouă setare a suspensiei, capabilă să sporească confortul, şi despre o insonorizare mult mai bună a habitaclului.

Echiparea se va îmbogăţi şi ea cu o cameră pentru marşarier, integrată în sistemul de navigaţie, şi senzori de monitorizare a presiunii în pneuri. Transmisia cu şapte rapoarte a fost modificată şi acum beneficiază de un mod destinat rulării pe timp de iarnă, responsabil pentru plecarea de pe loc în treapta a doua.

Nici o modificare pentru propulsorul V6 pe benzină, care dezvoltă tot 328 de cai putere şi 363 de Nm.

via | Nissan

Comentarii (6)

  • Dupa Z4 si SLK ,este mai frumoasa ca TT.
    2 13
  • 370Z
    Categoric e si peste Z4 si SLK , cel putin modelul vechi.
    11 3
  • @andrey11
    Eu cred ca Z4 este cel mai frumos, Z asta exagereaza cu farurile si stopurile, apo SLK arata foarte bine. Z4 si SLK sunt perfecte ca si design. Unde mai pui ca este mai scump ca Z4 si SLK.
    3 9
  • 370Z (3.7 V6 328cp, manuala) costa 45.500 euro cu TVA (promotie 43.900) , iar un Z4 sDrive35 (3.0 l, 306cp) costa 48.360 euro cu TVA. In plus 370Z e mult mai bine dotat in standard la banii astia. Cum e mai scump Nissan-ul?! Pe langa asta presa internationala sustine ca 370Z e peste BMW Z4 dpdv al sportivitatii
    10 3
  • nu are sanse in fata lui Z4 sau TT , poate doar in SUA
    1 5
  • te referi la vanzari? stai tu linistit, Nissan e in crestere pe Europa... 370Z s-ar putea sa te surprinda
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru