Nissan se gandeste la Altima Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.05.2007
Constructorul japonez ia in considerare varianta lansarii unei versiuni cabriolet a proaspat lansatului coupe Altima.

Echipa de ingineri care s-a ocupat de dezvoltarea noului coupe Altima pregateste si o versiune cabriolet a proaspat lansatului model. Daca proiectul va primi unda verde Nissan va putea ataca in forta piata decapotabilelor low-cost, care a suferit mult in ultimii ani din cauza lipsei unor produse noi si competitive.

Constructorii si-au indreptat atentia asupra sportivelor cu patru usi neglijand acest segment. Astfel, Nissan nu va fi nevoit sa infrunte o concurenta prea mare pe aceasta piata, modele precum Chrysler Sebring nu se bucura de prea mare succes.

La vederea proiectului, Sean Blankenship, manager general al departamentului de marketing Nissan, a afirmat: " Iubesc deja acest proiect. Imi place mult ideea". Cu toate acestea, viitorul model cabriolet va trebui sa depaseasca stadiul de proiect si sa se impuna in fata altor alternative ale echipei de dezvoltare.

Comentarii (1)

  • prudentul
    asemanare
    Nu seamana izbitor de mult cu 350Z?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru