Nissan Skyline a implinit 50 de ani

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 25.04.2007
Skyline, una dintre imaginile sportivitatii la Nissan, a implinit o jumatate de secol. Evenimentul a fost celebrat printr-o demonstratie la Tokyo.

Skyline, unul dintre modelele iconice ale japonezilor de la Nissan, a implinit 50 de ani. Desi putin cunoscut in Europa (modelul este targetat in principal pe Marea Britanie si Japonia), Skyline a devenit imaginea sportivitatii Nissan imediat dupa lansarea primei sale generatii, in 1957.

Cu ocazia aniversarii, Nissan a prezentat la Tokyo noul Skyline Coupe, principalul punct de interes al lansarii fiind insa prezentarea de moda "Skyline GT Collection", in cursul careia 12 top-modele au defilat in tinute inspirate din formele generatiilor modelului japonez. Nissan a anuntat ca expozitia exclusiva care prezinta fiecare dintre cele 12 generatii Skyline care au aparut pana astazi va fi deschisa pana in 6 mai in Tokyo.

Istoria modelului a inceput in aprilie 1957, cu un model prezentat sub sigla Prince. Prince Skyline era cunoscut ca un model de lux si dispunea de un motor de 1.5 litri de 60 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru