Nissan Skyline, vedeta filmului Fast&Furious, a fost furat dintr-un depozit

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.05.2009
Skyline-ul condus de Paul Walker in filmul Fast&Furious a fost furat din cladirea in care era depozitat. Hotii au operat in mai putin de 10 minute.

Nissan-ul Skyline din filmul Fast&Furious a fost furat din depozitul in care era pastrat in Los Angeles. Modelul era depozitat impreuna cu o serie de autovehicule ce au fost folosite in acest film, precum si cateva automobile de colectie. Cu toate acestea, hotii au fost interesati doar de Skyline-ul folosit in acesta pelicula. Hotii care au pradat depozitul din Los Angeles au avut nevoie de numai 10 minute pentru a intra si fugi cu Nissan-ul pe care il doreau.

Skyline-ul era de fapt un GT-S care a fost "deghizat" sa arate ca un GT-R. Modelul a fost construit de Chris Milano in aproape doi ani. Dupa ce filmarile la blockbuster-ul Fast&Furious s-au incheiat, vehiculul a fost restaurat complet si avea o valoare estimata la 75.000 dolari.

Via | InsideLine

Taguri: GT-R, Nissan, Skyline, furt

Comentarii (9)

  • nu-mi spune!!
    erau romani :))
    2 1
  • marius
    doamne... :|
    criza asta.... :|
    0 1
  • prosti
    de iesit nu pot sa iasa cu el, sa-l vanda nu cred ca pot, sa-l dezmembreze ar fi pacat...asa ca il vor tine undeva intr-un garaj si se vor juca pe rand "dea condusu" :))))
    1 0
  • Etienne
    Reclama?
    Oare intreaga stire nu e doar o incercare de a atrage atentia catre ultima aparitie din "Fast & Furious"? Poate mai era nevoie de inca putina publicitate.
    0 2
  • stupid
    poate ai dreptate etienne, mi se pare stupid sa furi din o gramada de masini de colectie, un skyline gt-r si ala replica.ori ii marketing, ori sunt aia cretini si io mintit careva ca valoreaza 250.000 de euro, sau... sau... sunt fani infocati ai seriei f&f si au vrut o particica din film.
    0 2
  • :)))
    doamnee.. trebuie sa fii nebun sa faci asta ... cred ca baietii erau nebuni dupa marca nissan .. sau poate erau prea "stupid dogs" incat au furat un nissan skyline in loc de celelalte frumuseti din F&F ... foarte adevarat ... masina ori e tinuta intrun garaj doar pt faima faptasilor (ex. uite vecine ce am aici .. ) sau posibil sa fie "lucrata" pe pistele ilegale ... desi cred ca e o chestie de marketing si publicitate ...
    Respect!
    0 1
  • Flaviu C
    hehe
    sa vina la oradea, ii in spatele blocului la mine.....agatza femei mashina noapte de noapte ;)
    1 0
  • Andrei
    nuuuuuuuuuuuuu ???
    ce rau imi pare imi placea foarte mult masina dc dracu o luato nebunu ala :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    1 0
  • .......
    eu nu prea cred ca or furato pentru ca nu prea ai cum sa intri acolo unde tin masinile dar noah .valoarea masini i cam mica mia bine o cumparam eu adica zic astea ca nu era nissan skyline deci nu-mio rebe :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru