Nissan va dezvalui noua generatie Patrol in 14 februarie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.02.2010
Constructorul japonez se va folosi de un eveniment desfasurat in Emiratele Arabe Unite pentru a dezvalui noua generatie a modelului Patrol. SUV-ul este asteptat sa isi faca aparitia si la Geneva.

Desi Salonul Auto de la Geneva isi va deschide portile la inceputul lunii martie, Nissan prefera sa dezvaluie noua generatie a SUV-ului Patrol cu doua saptamani mai devreme, in cadrul unui eveniment special, desfasurat in Emiratele Arabe Unite, in 14 februarie.

Primele poze ale modelului japonez au aparut deja pe internet, SUV-ul fiind surprins in cadrul unei prezentari oficiale din luna decembrie a anului trecut. Noua generatie Patrol va adopta acelasi design conservator, condimentat insa cu o serie de elemente care ii confera o atitudine ceva mai contemporana.

Marea noutate o vor constitui motorizarile ce vor fi instalate sub capota. Cel mai probabil vom asista la unitati pe benzina V6 si V8 complet revizuite, precum si la un turbodiesel cu sase cilindri, capabil sa impresioneze prin cuplu motor si consum.

via | carscoop

Citeşte şi...

Comentarii (8)

  • welcome back
    Se reintoarce stapanul tarlalei, urat, robust si inbatabil in off-road! Patrol, Pajero si Landcruiser-o echipa redutabila!
    @automarket:imaginile au aparut pe autoblog.com de mult timp, poate in viitor va miscati mai repede! La voi nimic despre Kizashi, la altii e plin cu teste si impresii!
    12 3
  • Nissan
    ideal pentru offroad >>3.0 V6 upgradat
    schimbare majora la interior !! imi place ! la diesel cred ca va fi motorul aliantei Renault-Nissan de 3.0L V6 dCI cu 265cp si 550Nm
    8 2
  • Parca e identic cu Toyota Landcruiser 100 generatia de acum cativa ani
    5 6
  • @
    Bre ai uitat sa enumeri seful lor G classe in off-road
    8 13
  • Patrol???
    Mi se pare mie sau noul Patrol seamana izbitor cu Toyota Land Cruiser V8 (actualul 200) ? Cel putin partea spate ridica mari dubii in ceea ce priveste inspiratia japonezilor care incep sa imi dea impresia ca au inceput sa se fure intre ei. Masina banuiesc ca va fi un adevarat etalon in ceea ce priveste performantele off-road dar raman un pic dezamagit de faptul ca se intreapta spre lux si nu spre simplitate/robustete. Eu personal nu cred ca un om care are nevoie de masina asta si cand spun "are nevoie" ma refer la urcat dealuri/munti/etc. o sa fie dat pe spate de pielea crem si ultimile nebunii in materie de electronica...Prefer reductorul clasic si cutia manuala...
    6 3
  • SUV
    E numai bun pt.snobii care circula pe drumurile perfecte ala Romaniei!
    1 4
  • Alexei
    Inutil
    din cate vad are un sistem identic cu land rover, alegi snow,sand, mud si alte chestii, iar el face niste modificari inutile in tractiune, la fel cum a demonstrat si land rover ca sistemul e inuti, dar scump! se stie ca ce-a mai buna masina off-road este land rover defender care s-a fabrucat de prin anii 60 si mai sunt si alea rusesti, valul asta de tehnologie de a venit acum e praf in materie de off-road. ESP si ABS ii salveaza pe prosti, cine stie sa conduca nu are nevoie de ele!
    1 0
  • george
    seamana
    Cred ca nu sunt sanatosi,o asemanare mai mare nu puteau sa faca cu Land Cruiserul,spatele e ingrozitor si fa6tza e copiata
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru