Noua generatie Infiniti QX56 debuteaza la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.03.2010
Omologul de lux al proaspatului Nissan Patrol, Infiniti QX56, se bucura de o noua generatie, ce va fi dezvaluita zilele urmatoare la salonul de la New York.

Esential

400 de cai ar urma sa dezvolte propulsorul instalat pe noul Infiniti QX56.

Editia de anul acesta a Salonului Auto de la New York abunda in premiere si reuneste toti marii jucatori de pe piata auto din SUA. Infiniti nu putea absenta de la eveniment dar nici nu putea veni cu "mana goala". Drept pentru care, japonezii au pregatit noua generatie a SUV-ului QX56, un Nissan Patrol recarosat, destinat celor care vor sa plateasca pretul imaginii.

Modelul preia linia de design imbunatatita a constructorului japonez insa pastreaza look-ul impunator si oarecum hidos al vechii generatii. Blocurile optice sunt un element nou, asemeni grilei, insa profilului lateral pare decupat de la fratele de concern. Aceleasi similaritati pot fi observate si in interior, unde logo-ul Infiniti este singura diferenta notabila.

Dupa cum o sugereaza si indicativul numeric alaturat numelui, SUV-ul va fi animat de un motor V8 de 5.6 litri, cu injectie directa, capabil sa produca 400 de cai putere si un cuplu motor de 549 Nm. Motorul, regasit si pe Patrol, este completat de o transmisie automata cu sapte rapoarte, de o tractiune integrala electronica cu diferite moduri de selectie si de un sistem anti-rostogolire hidraulic.

Mai multe informatii si imagini oficiale vor fi dezvaluite in urmatoarele zile, in cadrul Salonului Auto de la New York.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • Same ugly shit.
    Buna pentru cei care au nevoie de ea dar genul de masina la care ti-e rusine sa te uiti.

    Pentru salvarea simtului nostru estetic sper sa nu se vanda in Romania sau daca se va pune in vanzare, atunci sa nu se cumpere...
    9 4
  • careva
    o namila de trei tone inutile urata lenesa!!!!
    7 3
  • Corleone
    Asta e ceva de gen...
    Autobuz scolar
    7 3
  • Bogdan, asta nu e SUV, e camion.
    Spatiu interior... mare de tot, frumusete 0.
    Am avut ocazia sa merg cu unul din cele 3 din Romania (acum 2 ani) si te simti bine. Te uiti de sus la Q7, ML, X5.
    6 1
  • adrian
    completare
    Pana acum, nu Patrol a fost omologul lui QX56, ci a avut un derivat la Nissan pe numele Armada, mai mare decat un Patrol. Acum, banuiesc ca au vrut sa-si mai reduca din costuri, ceea ce nu e un lucru rau. Sunt tare curios daca il vor aduce si in Europa cu diesel-ul de 3 litri.
    3 0
  • Bentley
    Odata...
    Cred ca Infiniti a exagerat putin (cam mult?) in privinta designului... de unde a avut pana nu demult numai "pisicutze blande", acum adopta un stil super agresiv.... Ex are un design mai fluid, dar FX si respectiv QX sunt cam exagerat.... Modelul QX anterior a fost masina visurilor mele cand a aparut, masiva si simpla ca design, stiu ca o aveam pe dextop si ma uitam la ea ca la o capodopera de arta... Intre timp mi-am dat seama ca nu-i chiar cine stie ce... Dar modelul de fatza...nah, e ceva nou, indraznet, dar...
    La fel si cu FX, modelul anterior are niste linii simple si efectiv frumoase...asta de'a aparut acuma...e exagerat de agresiv, aduce mai mult a vultur decat a suv... Vorbesc strict de design...

    Si exclud din discutie partea financiara, vorbesc strict de design...
    1 0
  • lenesa?..urata?... tu stii ce vorbesti?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru