Nissan X-Trail Arctix, cu "gust" de aventura

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.12.2007
Pentru iubitorii anotimpului rece si a provocarilor lansate de acesta, Nissan a pregatit editia speciala X-Trail Arctix Sports Adventure

Esential

30.600 de euro costa editia speciala Nissan X-Trail Arctix Sports Adventure.

Nissan acorda o atentie deosebita acestui anotimp si vine in intampinarea clientilor sai cu un pachet special pentru SUV-ul X-Trail.

Botezata Arctix Sports Adventure, editia speciala pregatita de constructorul japonez are la baza versiunea diesel de 2.0 litri a SUV-ului, care poate fi conectata fie la o cutie automata cu sase trepte fie la una manuala cu cinci rapoarte. Puterea motorului este diferita in functie de transmisia pentru care se opteaza, cea manuala oferind 173 de cai iar cea automata doar 150 de cai.

Diferenta intre versiunea de baza si editia speciala Arctix este data mai mult de echiparea bogata care se "asorteaza" perfect cu conditiile unui drum greu de iarna. Soferii temerari vor fi ajutati de bare de amarare, jante de 17 inch cu pneuri de iarna, praguri laterale speciale si faruri montate pe acoperis.

La interior atmosfera primitoare este creata de acoperisul panoramic, geamurile fumurii, magazia de CD-uri si cele 6 difuzoare, sistemul Bluetooth pentru telefon, climatizare automata, senzori de lumina si ploaie si o tapiserie care poate fi comandata in sase culori (Pearl White, Thundercloud, Twilight Grey, Ebisu Black, Atlas Blue, Chilli Pepper Red).

Editia speciala va fi disponibila in showroom-uri incepand cu 2 ianuarie 2008 si va avea un pret de pornire de 30.600 euro.

Comentarii (1)

  • florin
    cutie automata
    nu inteleg cum cutia automata cu 6 trepte are motorul mai slab iar cutia manuala cu 5 trepte are motorul mai puternic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru