Noi fotografii cu detaliile lui Laguna 3

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.05.2007
Renault a publicat un set de noi fotografii care infatiseaza cateva elemente distinctive ale lui Laguna 3, model ce va fi lansat in iunie.

Dupa ce duminica v-am pus in tema cu primele imagini-teaser ale noului Laguna, care se va lansa oficial peste o luna, Renault ne intinde o mana de ajutor si ne prezinta si mai multe fotografii, de aceasta data in rezolutie mare. Evident, nu vedem inca modelul in toata splendoarea sa, Laguna 3 prezentandu-se in detaliu. Si doar atat.

In comunicatul de presa care insoteste fotografiile, Renault ne anunta ca noua Laguna tine cont "de cel mai inalt nivel de exigenta in materie de calitate" si ca targetul sau este "clasarea in top 3 al segmentului din care face parte". Ramane de vazut.

Pana atunci, noile imagini sunt destul de promitatoare. Va reamintim ca noul model va fi lansat in 4 iunie.

Comentarii (30)

  • giulia
    laguna3
    deci: citez pe cei de la RENAULT.,,de cel mai inalt nivel de exigenta in materie de calitate si clasarea in top 3 al segmentului din care face parte''.OARE?!!!!. Sa asteptam. Vom vedea.
    0 0
  • Oare e posibil?
    Sa vedem calitate din partea renault? Pai si cu motoarele ce facem? Merge si imprumuta de la nemti ca sa nu mai cada?
    0 0
  • LAGUNA ESTE CEA MAI TARE MASINA DE LA RENAULT
    TREBUIE SA RECUNOASTE-TI CA LAGUNA 2 ESTE CEA MAI FRUMOASA MASINA FACUTA VREO DATA DE RENAULT FORMELE EI SUNT CU ADEVARAT UIMITOARE, TREBUIE SA RECUNOSC CA IMI PLACE LA NEBUNIE POATE PE VIITOR VOR CUMPARA SI EI MOTOARELE DE LA BMW CUM AU FACUT SI CEI DE LA PEUGEOT SI VOR AJUNGE IN VIITOR CELE MAI BUNE MASINI LA PRETUL LOR. ORICUM LAGUNA CARE SE VINDE LA NOI ESTE CU MULT SUB LAGUNA CARE SE VINDE LA FRANCEZI..LA FRANCEZI AU 120 DE CP IAR ASTEA VANDUTE LA NOI AU 110 CP...CIUDAT DAR ADEVARAT...CE SA II FACI LA NOI AJUNGE DECAT NUMELE CUM PATIM SI CU POLO.
    0 0
  • Pret?
    Asa, in micile detalii, pare frumoasa. Dar cat costa?
    0 0
  • @ndrei
    nu intzeleg aluzia cu motoarele. kiar nu sunt bune sau vorbitzi hsi voi asha... asht rasp din partea unui posesor d renault dak se poate.ms
    0 0
  • PikaChu
    Naspa
    E naspa rau de tot treaba dupa cum vad eu....
    Din aceste imagini cam seamana cu noul Mondeo si am vazut si poze spion cu Noul Vectra si is cam la fel... Astia nu mai stiu sa deseneze masini ci copiaza unii de la altii
    0 0
  • Nu mai fiti carcotasi ca nu stiu sa faca motoare, pai ei nu sunt in Formula 1 cmapioni? acolo cine le face motoarele? eu cred ca vor folosi tehnologie de F1 pe viitoarele modele incepand cu aceasta Laguna care cred ca o sa fie super frumoasa
    0 0
  • Motoare:
    Nu stiu ce vi se pare extraordinar la motoarele de pe Laguna...am condus si diesel si benzina...si alea diesel sunt mai puturoase k alea de pe VW, iar alea pe benzina sunt fff zgomotoase. In rest...ce sa zic...tehnologie MARFA!
    0 0
  • ALEXANDRU
    PE DRUMUL CEL BUN!
    SA FIM CORECTI, RENAULT A FACUT MARI PROGRESE IN ULTIMII 12 ANI IN PRIVINTA FIABILITATII IN COMPARATIE CU ANII '70-'80 .BINEINTELES NICI CEILALTI NU AU STAT PE LOC!FAPTUL CA SI-AU CALCAT PE INIMA SA PREIA DACIA ESTE IARASI UN LUCRU BUN!ALTFEL DACIA AR FI DAT FALIMENT CA ARO!
    0 0
  • Superstar
    Dupa primele fotografii...o sooper mashina
    Sincer, cred k sa fie un concurent puternic pentru mashinile din segmentul sau...interiorul pare facut din materiale mult mai elegante fata de modelele precedente...la motoare, renault sta f bine...shi va spun din propria-mi experientza;)..sa vedem cum va arata:)
    0 0
  • lacusta
    laguna3
    sunt un posesor de laguna2 si pot sa spun cu mana pe inima ca este o masina beton.
    despre laguna3 pare extraqordinara
    0 0
  • laguna OK
    am deja o laguna 1 din 2000 cu motor 1.8 ; credeti-ma ca am forjat-o de a luat-o dracu , am trecut muntii cu ea , am intrat pe unde au intrat cei cu 4x4 , vara sau iarna nu conteaza ; pe autostrada 200 de voie si stabilitate super ; abia astept sa iasa noul model s-o iau !!!
    0 0
  • Horatiu, Iasi (31.05.2007)
    Renault Laguna
    Cine nu stie sa aprecieze o Laguna, nu o merita !
    Sunt cele mai bune masini din clasa lor si foarte probabil asa vor ramine. Tot ce se spune de bine este adevarat, iar ce se spune de rau este inventat de cei care prefera masinile germane. Masina efectiv nu are minusuri. Imi doresc o Laguna 3 atunci cind vor apare.(Posesor de Laguna 1, benzina 2 litri)
    0 0
  • laguna 2
    Am o Laguna 2.0T/170CP full...mai are rost sa descriu senzatii sau confort sau silentiozitate?
    0 0
  • renault laguna
    e superba, si eu am avut laguna, si acum am tot renault, si tot ce pot sa sper e ca imi voi putea permite sa-mi iau laguna 3.
    cine zice de motoarele renault ca nu sunt bune, nu stie despre ce vorbeste.
    0 0
  • silentiozitate??dupa 90km|h ai senzatia ca toate geamurile sunt deschise...
    0 0
  • Design depasit si anost
    Din pacate la capitulul Design, unde stateau destul de bine, la Laguna 3 exteriorul lasa mult de dorit;
    cand vezi astazi un model nou pe strada, indiferent de marca, iti dai seama imediat ca este nou;
    la laguna 3 nu se intampla asta, privirile aluneca si trec mai departe; nici o atractie, nici o exclamare;
    partea frontala, o mixtura de stiluri de la opel si peugeot; iar partea spate de la masinile americane si japoneze ale anilor 80;

    Asteptarile inovative au fost dezamagite;
    Se pare ca dupa pleacarea echipelor de designeri care au lucrat laguna 2, megane2, velsatis in japonia, unde au ridicat nissan pe val, in franta au ramas designeri batrani si obositi;
    Interiorul e Ok, dar exteriorul are tusele inceputurilor anilor 90; tot designul exterior este depasit; insasi clipul de prezentare e jenant: tipul arand minunea cu cardul de acum 6 ani, indivizi inbracati in halate albe:(, etc; anii '95 ce mai.

    Imi pare rau de entuziastii de aici, mult mai frumoasa este laguna 2 faza 1, eventual cu interiorul de laguna 3; in reste no chance in fata competitiei;
    daca isi pierd curajul de a face un design frumnos si opteaza catre cel actual neutru, vor fi maturati de opel, ford si chiar hyunday; nu vorbesc de cei mai spre varful gamei unde se vor clasati: honda, VW
    0 0
  • Alex - Constanta
    Laguna, o masina reusita
    "Zgomotoasa, puturoasa, piese scumpe"...toti vorbiti de parca v-ar fi platit firmele competitoare pt marketing negativ impotriva lui Renault. De ce nu sunteti realisti? Este o masina excelenta. Laguna 2 a luat 5 stele la siguranta si are aproape cel mai econom motor din clasa ei. Piesele sunt intradevar scumpe, dar ,totusi, nu este Dacie. Zgomot are dar foarte subtil;acum depinde si de starea masinii pe care o conduceti- si un Mercedes stricat troncane. Cat despre agilitate pot sa zic ca se infige destul pt gabaritul ei, si odata incinsa la drum, fasaie de parca 'zboara'. Eu am o Laguna 2 Diesel din 2003 si sunt foarte multumit de ea. Consum de 5,3 % in afara, clima, siguranta, navigatie si tot ce iti trebuie la o masina. La pretul ei, comparativ cu cel al competitorilot, este clar o alegere buna. Ce nu imi place este varianta de 2006 a Lagunei 2, cea cu face-lift;imi aminteste de Megane.Despre Laguna 3 pot spune ca de-abia astept sa o vad in realitate, pe strada. Bafta !
    0 0
  • bogdan
    super laguna 3
    ce masina se preconizeaza a fi laguna asta 3. cred ca o gramada de inovatii vin din formula 1, unde au castigat campionatul 2 ani la rand. e incredibila masina din toate punctele de vedere. aveau nevoie francezii de asa ceva ca prea se bagasera doar pe modele ieftine.
    0 0
  • laguna bate modelele germane
    cred ca fanii"doar masini germane" sunt un pic defazati odata cu laguna 3. am laguna 2 si mi se pare o masina incredibil de buna. texte gen, ranaul nu e silentios,nu e sprinten,etc...sunt texte de anii 80. laguna 3 va fi peste multe modele germane.dar ma rog, unii vor intelege asta peste cativa ni cand le vor zice altii,deocamdata pt romanul simplu functioneza visul"masina germana" chiar daca e facuta prin asia:)
    0 0
  • razvan
    ma ajuta cineva?
    eu am o astra dti vreau sa o vand sa-mi iau laguna2.stie cineva una buna diesel?
    0 0
  • razvan
    laguna2 cumpar
    daca aveti 0744 324 955
    0 0
  • nikolas
    laguna
    bravo razvane!! cum de ai ajuns la concluzia asta?? e o afacere BETON!!! sincer iti zik nu ai ce pierde. cat de comentariile de mai sus.............. nu au isi dau seama ce vorbesc
    0 0
  • nikolas
    laguna
    am sa ma interez!! ai vreo preferinta?? razvane cu tine vb.
    culoare, motorizare,an de fab,etc.??? de ce bani dispui?
    0 0
  • cristi
    megane 2 sedane
    am un megan 2 dizel 1.5 80 cp. nu pot spune ca la apasarea acceleratiei rupe scaunl, da tine cu casa fratilor uiti sa alimentezi.are 2 ani 40 de mii condusa de doi soferi si e la fel de strinsa ca la 0 km. consum ? 4-4.5. intretinere ?COMPARA.BIL CU FIESTA ,HIUNDAI, OCTAVIA ,FOCUS, POLO.40 de mi fara sa schimb placutele .la 16000 euro AM SUPER DOTARI care la OTAVIA SI FOCUS te-ar fi rupt.masini nemtesti? fabrikate oriunde mai putin in GERMANIA
    0 0
  • CRISTI
    LAGUNA
    LAGUNA 3 SUPER MASINA GASITI UN PRODUCATOR CARE LA ACEIASI BANI SA VA OFERE CONFORTUL SI DOTARILE PE CARE LE ARE. ABIA ASTEPT SA O COMAND.
    0 0
  • coronu
    laguna 3
    si eu am o parere foarte buna despre ,.....laguna in general.conduc una estate la firma am luat-o la 90000 km acum are 140000 km (din martie 2007 facuti cei 50000) si.....intentionez sa-mi cumpar laguna 3 personala.Sper ca am fost suficient de explicit.
    0 0
  • Claudiu
    laguna 3
    am si io o laguna 2,dar ma fascinat laguna 3,totusi ce pret are??
    0 1
  • Andrei
    Noutati Laguna 3
    Incepe de la 17.900 cu toate taxele. Am condus azi ambele versiuni (berlina si break), cu aceeasi motorizare, 2.0 dCi de 150 cp ! Cand am condus-o prima data aveam un zambet tamp pe fata :) nu-mi venea sa cred ce poate masina asta...E o alta masina fata de Laguna 2; n-are nici o tangenta. 180 km/h - 3.000 rpm !Si e mai silentioasa decat una pe benzina, habitaclu insonorizat perfect. Ce sa va mai spun...materiale excelente, ergonomie, influenta germana (benefica din pct meu de vedere). O versiune de top (piele, ESP, ASR, clima bi-zona etc) cu motorizarea de 2.0 dCi este 24.300 cu toate taxele !Se pare ca adie vantul schimbarii la Renault ! Sper sa o tina tot asa
    0 0
  • adrian
    laguna3
    Am laguna 2din2003 sincer le transmit celor care fac comentarii despre motoarele renault sa se abtina.inainte de laguna am avut safrane care la fel de bine s-a comportat asa ca no coment.sunt super ok
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru