Noi modele Seat

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.03.2007
Seat se pregateste sa scoata pe piata un sedan sportiv de clasa medie. Capitalul investit de VW va duce la o imbogatire a gamei de modele.

Brand-ul Seat este pe punctul de a dezvolta o noua gama de modele, incepand cu un sedan sport de clasa medie. Volkswagen intentioneaza sa extinda linia de productie Seat, pentru a ajuta constructorul spaniol sa-si creasca vanzarile. Multumita unei injectii de capital, provenita de la VW, Seat va putea sa dezvolte mai multe modele si sa-si ridice in acelasi timp cifra de vanzari pe celelalte piete.

Oficialii Seat au declarat ca nevoia unui model de dimensiuni mai mari si de o calitate mai buna decat modelele Leon si Altea, i-a indemnat sa se gandeasca la productia unui sedan sportiv de clasa medie.

Insa, inainte de lansarea acestui sedan, Seat se va concentra asupra versiunii de productie a modelului Altea Freetrack, programat pentru lansare la jumatatea acestui an.

De asemenea exista zvonuri ca Seat pregateste un model de performanta bazat pe conceptul Tango (foto).

Comentarii (1)

  • marfa
    marfa! k tot ce-i de la seat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru