Noua taxa auto da bani inapoi vechilor platitori

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.06.2008
De la 1 iulie 2008, cei care au platit taxa auto pana in prezent isi pot primi inapoi, la cerere, diferenta de bani.

De la 1 iulie va intra in vigoare noua forma a taxei auto. Acest lucru obliga Guvernul roman sa restituie diferenta de bani pentru cei care au platit taxa auto incepand cu 1 ianurie 2007, data la care a intrat in vigoare legea taxei de prima inmatriculare.

Returnarea diferentei de bani dintre vechea si noua taxa auto se va face doar la cerere si in termen de 45 de zile, conform reprezentantilor Ministerului Finantelor.

Cererile de returnare a banilor vor putea fi depuse de la intrarea in vigoare a noii legi, de la 1 iulie 2008. Cererea trebuie sa fie insotita de documentul care atesta plata taxei, precum si de cartea de identitate a masinii si de certificatul de inmatriculare.

Noua taxa auto se va majora in cazul automobilelor noi, dar va scadea substantial in cazul vehiculelor second-hand mai vechi, cu Euro 1 sau Euro 2.

Taguri: taxa

Comentarii (4)

  • cozappz
    S-o vedem si p-asta!
    Sa o vedem si pe asta! In programul rable pot sa-mi dau rabla si sa iau alta rabla la sh din Germania/Spania/Italia, etc LOL?
    0 0
  • sa
    sa o vedem cand intarm in data de 1.07.08 atuci vom fii siguri ca e asa sau nu asa cu taxa astaa ,, atunci imi schimb si eu vechea dacie 1310 cu una din germaniaa bine inteles nu mai mult de euro 2
    0 0
  • cyrano
    praf ...
    fratilor..nu multi sant cei care mai detin masinile aduse,sau care mai detin chitanta taxei!..asa ca..o sa dea inapoi cam la 2% dintre noi banii!
    0 0
  • adriiaana
    CHITANTA
    Sunt din Tulcea si va spun ca in ianuarie am cerut la administratia financiara(trezorerie)duplicat dupa chitanta. Se rezolva dar trebuie insistat pentru ca in momentul in care ajungi la ei chip nu stiu nimic. In doua zile mi-a dat-o .Nu va lasati si cereti banii inapoi sa nu le ramana parlamentarilor sa-i pape. Sper ca lu Base si lu Tariceanu sa le stea taxa in gat ca votat de la noi nu mai vad. O zi buna tuturor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru