Comentarii (14)

  • citroen, innovative automaker my ass!
    in afara de oglinzile autoreglabile pentru asistenta la parcare nu ofera nicio dotare utila pe care sa n-o fi vazut la concurenta... n-are nimic special
    15 12
  • speciala
    Hai ca are ceva special masina asta: geamurile din spate nu se coboara:))
    16 9
  • iar au scapat oile din tarc...
    fuguta la completat ulei-ul la tdi ca au mai trecut 1000 de km
    Masina este superba!
    28 15
  • Bogdan
    Citroen
    Sa fii tampit sa dai 20 de mi pe o masina care are aer conditionat manual si mai ales ca e citroen =))
    @tedei:Mai delirezi mult cu ulei am 50000 km cu celebrul motor la care "cica" ii cade injectoarele si nu am completat,
    13 28
  • bogdan
    Citroen
    Sa fii tampit sa dai 20 de mi pe o masina care are aer conditionat manual si mai ales ca e citroen =))
    @tedei:Mai delirezi mult cu uleiul am 50000 km cu celebrul motor la care "cica" ii cad injectoarele si nu am completat,
    Vorbeste proprietarul de logan chel sau symbol la 5 mi de euro .
    12 15
  • Asa ar fi trebuit sa-l faca de la inceput pe C4 si atunci putea concura lejer cu Golf, Focus, Astra, etc.Mi se pare o prostie ce fac cei de la citroen cu asa zisurile DS-uri.practic e un C4 mai stilat.
    La banii astia cat e un DS4 1.6 THP sau Diesel echiparea SoChic iei Golf VI GTI sau GT si am terminat cu smecheria decat un C4.
    O seara buna!
    4 22
  • you_hoooo
    ignoranta
    Cata ignoranta in atatea comentarii! V-ati intrebat cumva daca sunt oameni care nu-i intereseaza decat faptul ca masina lor e diferita de restul masinilor de pe piata? Ca nu trebuie sa aiba aceleasi masini pe care le are TURMA?! Eh, mai sunt constructori care fac masini pentru individualisti (printre care si Citroen).
    Legat de pret, din rautate si din ipocrizie niciunul nu cred ca a studiat si a facut comparatie cu ce se ofera in clasa compacta; e aflati ca pretul mediu pentru masini gen Golf, Astra, Focus, Auris, etc este de 16000- 18000 euro la echipare comparata; diferenta nu este enorma!
    Oricum masina este superba!
    Felicitari CITROEN!
    24 5
  • Marian
    Citroen
    DS e un nume. Are o istorie in spate. Nu este pentru orice mehlem cu WW.
    18 7
  • Ce pretentii sa ai de la cei care comenteaza pe seama acestei masini de rau cand ei nu au facut in viata lor 19.000 euro, mai ales sa vada toata suma in mana. Cand o sa vedeti 20 k in mana atunci o sa aveti alta perspectiva asupra vietii, o sa vedeti ca viata nu se rezuma la un bmw second sau un passat tdi, cand o sa aveti banii astia o sa aveti si un anturaj mai stilat, cand o sa aveti banii astia o sa stiti sa apreciati si frumosul, si o sa cautati ceva "diferit" in orice, dar cand cand majoritatea au salariu mediu pe economie si viseaza macar la o skoda tdi noua sau un passat tdi care e maximul pentru ei, nu ai ce sa le ceri. Cum spunea si o persoana mai stabila de mai sus, exista si o categorie diferita de oameni, oameni pe care nu o sa ii cunoasteti prea curand, nu din prima posibilitatilor financiare sau a anturajului ci in mare parte, din vina voastra, pentru ca nu vreti sa evoluati, tot cu semintele la scara vreti sa ramaneti in loc sa studiati atatea chestii interesante pe net, tot la un passat sau un renault ordinar cu greierasi si materiale de 1 leu, nici macar 2 visati, cand exista atatea alternative mult mai bune si tot asa...nu vreti sa evoluati, si de asta tara este unde este....seminte, experti care stiu orice pe net si multa prostie. Asta defineste Romania.
    19 3
  • citroen
    Am avut Citroen! Fiecare producator si model de masina are clientela lui. Se pare ca pentru 99,98% dintre romani nu exista decat VAG.
    Citroen a fost un producator exclusivist, ie: citroen cu perne de aer ( sistemul complex de sfere ) , volanul cu butuc fix etc.
    La VAG spre exemplu ce sa vezi, acelasi model de Golf de 10-15 ani incoace.
    Oricum toti cei care au dat comenturi negative nu sunteti decat niste exigenti, pentru ca oricum nu va permiti sa aveti un Citroen sau ceva exclusivist care oricum nu se pupa haina voastra de oameni.
    Asa ca nu mai aruncati cu comenturi aiurea!
    Va aduceti voi aminte melodia aia a lu BUG Mafia - 10 km/h..."M-a stresat in p$#a mea atata gri metalizat" asa si cu voi
    16 2
  • @745
    Dar matale ce masina ai mai bogatasule?
    1 2
  • @745
    Romania in a nutshell. +
    1 1
  • Stil!
    Am avut ocazia sa vad intamplator ,intr-o parcare un C4 alaturi de G6.
    Pana aici nimic deosebit,doar 2 masini.
    Problema e ca in materie de stil,prezenta statica si sex-appeal C4 era altceva,de pe alta treapta.
    Si daca chestia asta se simte la fratele mai "sarac",imi inchipui ce efect produce DS4 in jurul sau.E o masina total diferita de ceea ce este pe piata acum,si lasand la o parte faptul ca toata lumea blameaza Citroen prin prisma fiabilitatii,la orice alt aspect a fost apreciat.Nici VW nu prea mai e ce a fost,fiabilitatea modelelor sale a scazut invers proportional cu ambitiile manifestate!
    E o masina cu care te poti afisa oriunde,fara sa te simti complexat,ba s-ar putea sa complexezi pe altii care au cheltuit poate de 2 sau 3 ori mai mult pe o masina,e un efect "MINI" DUPA PAREREA MEA!
    2 0
  • @Serd
    Corect! Daca exista acest "efect Mini" inseamna ca si-a atins scopul. Pana la urma a fost creata sa concureze tocmai Mini (si eventual Giulietta). Compartii cu golf, astra etc se fac pentru C4.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru