Noul Golf Variant, disponibil si in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 07.08.2007
A treia generatie a break-ului Golf a ajuns si in Romania. Va prezentam principalele lui caracteristici.

Volkswagen a lansat noul Golf Variant care este acum disponibil si in tara noastra. Este cea de a treia generatie a break-ului Golf. 

Modelul este destinat, in special, flotelor companiilor. Volkswagen estimeaza ca aproape doua treimi din toate Golf-urile Variant sunt inmatriculate ca masini de companie.

Ca si predecedorul sau, noul Golf Variant, acum mai lung cu 15.9 cm, este caracterizat de combinarea ideala a dimensiunilor interne si externe. Capacitatea de incarcare maxima a crescut de la 1.470 la 1.550 litri, iar cand este folosit ca masina cu cinci locuri 560 de litri sunt disponibili in portbagaj.

Volkswagen ofera noul Golf Variant in versiunile de echipare Trendline, Comfortline si Sportline. Chiar si versiunea de baza, Trendline are pe lista un pachet bogat de dotari standard: ABS, aer conditionat, jante de 16 inch, geamuri electrice fata/ spate, inchidere centralizata cu telecomanda, bacheta spate pliabila asimetric, radio CD cu mp3.

Noul Golf Variant este lansat cu doua motoare diesel si patru pe benzina.

Ca motor entry-level este propulsorul de 1.6 litri cu patru cilindri ce dezvolta 102 CP. Imediat peste sunt pozitionate motoarele TSI. Acestea dezvolta 122CP, 140 CP si 170 CP. Versiunile diesel sunt doua propulsoare TDI de 105 CP si 140 CP.Transmisia DSG cu ambreiaj este disponibila pentru patru din cele sase oferite.

Comentarii (9)

  • Lucian
    Pretul
    si un pret ceva? nimic?
    1 0
  • re
    oribil..
    0 0
  • 13.800 EURO (fara TVA) pt. motorul 1.6 benzina, varianta de echipare Trendline (configurator VW).
    0 0
  • old stuff vs. new stuff
    Nu stiu cum se face ca in cazul multor producatori unele modele anterioare sunt cu mult mai reusite si mai bine primite decat noile modele. E corect ca vor sa mentina o linie ascendenta in evolutia unui model, dar uita ca nu tot ce e nou inseamna cu adevarat evolutia. In cazul de fata, modelul vechi de VW Golf, Golf 4, e cu mult mai reusit estetic comparativ cu acesta. E opinie personala, deci trebuie sa o luati ca atare, fara ofense, dar designul acestui modele e inferior precedentului. Cred ca vor sa spele rusinea care a facut-o Golf 5 la vanzari Golf hatch si se chinuie cu break-ul, le doresc bafta, nu arata ca o revolutie. Pacat, mai ramane Jetta cat de cat mai atractiva...in rest...just technology, no taste!
    0 0
  • Jetta
    Pentru Oggy: realizezi totusi ca Jetta este un Golf5 cu fund, nu? Uita-te atent la ambele :)

    Si atunci cum nu iti place Golf 5 si iti place Jetta? Exceptand fundul, sunt pratic la fel :) Din fata daca le privesti nu iti dai seama de diferenta....

    In rest, nu prea sunt fan Golf, nici VW, mi se par niste masini cu preturi prea mari pentru ce ofera ei. Si oricum masini germane inseamna BMW si Mercedes :)
    0 0
  • Brrrrr
    Urit in draci ! Mai ales ca nu sunt un fan al masinilor germane.Dar asta cred ca intrece in uritenie ca tot ce au facut germanii , care sunt specialisti in masini urite.............
    0 0
  • daniel-mircea
    opinie
    Mie nu imi place fata dar din lateral arata bine. Destul de scump.
    0 0
  • nebunu
    spate de baba..........bleahh
    0 0
  • S-a lansat si la noi??
    Eu sunt din Valcea si la dealerul local se vinde de 2 luni.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru