Noul Infiniti FX, primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.03.2008
Infiniti a dezvaluit primul teaser al noii generatii FX, ce urmeaza a fi dezvaluita maine la Salonul Auto de la Geneva.

Esential

3.7 litri este capacitatea motorului care va fi oferit pe versiunea de baza a noii generatii Infiniti FX.
400 de cai putere ar urma sa dezvolte cea mai puternica versiune Infiniti FX.

Cu doar o zi inainte de lansarea oficiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, o parte din misterul care invaluia noua generatie a modelului Infiniti FX a fost spulberat. Un director de vanzari a diviziei americane Infiniti a publicat un teaser al viitorului model cu care japonezii vor incerca sa cucereasca piata europeana.

Potrivit unor informatii neoficiale, noul FX ar urma sa adopte aceleasi dimensiuni cu ale actualei generatii dar sa beneficieze de un program de slabire, capabil sa reduca considerabil masa totala. Sub capota se vor afla mai multe propulsoare Nissan, dintre care si cel de 3.7 litri VQ37VHR, disponibil probabil pe versiunea de baza FX37. Pentru cei mai pretentiosi clienti, divizia japoneza de lux a celor de la Nissan va oferi si un propulsor V8 complet nou, capabil sa dezvolte probabil peste 400 de cai putere.

Viitoarea generatie Infiniti FX va imprumuta de la Nissan si cele mai noi tehnologii de siguranta dar si sisteme inovatoare ca cel de atentionare in cazul parasirii benzii de mers si senzorii de parcare Around View.

via | MotorAuthority

Taguri: FX, FX37, Infiniti, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru