Comentarii (3)

  • Marius
    Despre B-Klasse
    S-au prostit dracu si astia de la Mercedes.
    Pentru cine nu stie toate modelele auto din lumea asta, si vede liniile alea pe lateral, grila si stopurile....zice ca e mare branza. E un drac.
    Ce vreau sa zic...parerea mea asta...este ca Mercedes este firma de traditie si serioasa...dar sa scoata si ei masini la fel de serioase care impun respect pe strada....nu chiciuri din astea schitzate de designeri la vrajeala, cu o stelutza pe capota, sa le ia "maul" la cumparatori.
    Si tot ca fapt divers...parerea mea...cu toate ca tehnica auto in general a evoluat enorm....designul nu prea evolueaza, in afara de liniile astea fluide...practic masinutele de azi nu mai au personalitatea celor din trecut la design...iar diferenta o cam face sigla.
    In plus...fie ca iti iei "Mertzan" sau "Dacie"....tot 10-15 ani rezista ambele pe sosele, dupa care sunt aruncate rapid la dezmembrari sau la casare.
    0 0
  • Mercedes renunta la clasele A si B !
    Sper ca in viitor Mercedes sa renunte la clasele A si B,urmand sa fie reprezentat in clasa mica si compacta de Smart.
    0 0
  • Petcu S.
    "Noul Mercedes B-Klasse, prefigurat de BlueZero Concept"
    Din pacate pentru romani, guvernarile Nastase si Tariceanu, au facut posibila pierderea unui important pol de investitie in Romania, prin tergiversarea constructiei autostrazii Nadlac-Pitesti; Demonstrand inca odata ca interesele marunte ale guvernantilor dintotdeauna din Romania, au fost un pacat, pentru care natiunea a platit cu varf si-ndesat.
    Dezvoltarea strategica centralizata a Romaniei, a fost este si va fi departe de ce se intampla in Germania zilelor noastre, fara ceausism, dupa care sincer nu am regrete dar care la urma urmei a construit mai mult in ultimii sai 10 ani decat au zugravit unii in ultimii 20 de ani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru