Noul Nissan X-TRAIL

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 09.03.2007
Nissan a prezentat la Geneva a doua generatie a modelului de succes X-TRAIL.

Nissan a prezentat la Geneva noua generatie a modelului X-TRAIL aducand imbunatiri in ceea ce priveste performanta, calitatea si confortul.

De asemenea, noul X-TRAIL este mai economicos si are nivelul emisiilor mult mai scazut. Carlos Tevarez, vicepresedinte executiv, a declarat: ”Clientilor le place stilul lui X-TRAIL, le place faptul ca este practic, puternic si cu bune performante in off-road. Cand am proiectat noul X-TRAIL am cautat sa mentinem radacinile vechiului model dar sa-l restilizam complet pe cel nou”.

 Astfel, noul X-TRAIL  vine cu un portbagaj marit pana la capacitatea de 555 litri si numeroase imbunatiri multimedia la interior. Interiorul este construit pe baza ideei de a oferi un spatiu generos si confortabil. Finetea materialelor si amestecul de nuante gri-negru sunt elementele definitorii in ceea ce priveste aspectul. La capitolul mecanica, noul model vine cu sistemul de tractiune integrala, ALL-MODE 4x4i, dotat cu tehnologiile DDS (Downhill Drive Support ) si USS (Uphill Start Support).

Ampatamentul a fost marit cu 5 mm ajungand la 2630 mm, lungimea vehiculului crescad pana la 4630 mm.

Pentru cea de a doua generatie a lui X-TRAIL sunt disponibile patru versiuni de motorizare. Vechiul propulsor in 4 cilindri de 2.5 litri pe benzina, doua noi motoare turbo-diesel si un alt motor nou pe benzina de 2.0 litri. Cele trei motorizari noi sunt de provenienta Renault.

Comentarii (3)

  • johnny
    hmmmm
    nu am citit textul, m-am uitat doar la poze si pot spune ca e urat cu spume. Deci pe mine m-a pierdut, daca as fi sa cumpar un SUV
    0 0
  • Tattae
    Pt johnny
    cum zici tu "urat" dar arata-mi si mie o alta masina din aceeasi categorie si cu acelasi gabarit care la 180 km/h sa consume doar 9la suta sau care prin oras sa consume 7 la suta (in caz ca te intrebi eu am un x-trail de 2.2 diesel deci stiu despre ce vb). si exact cum ai zis nu ai citit textul deci pot spune ca esti ca muierile te uiti doar la aspect. esti tare mai baiete, bv tie si celor ca tine.
    0 0
  • boring
    very boring
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru