Noul Pagani Zonda F, surprins necamuflat

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 06.08.2008
Noua generatie a supercarului Pagani Zonda F a fost surprinsa la teste pe soselele din SUA.

Esential

650.000 de dolari va fi pretul aproximativ al noului Pagani Zonda F.

Una dintre cele mai clare sedinte foto spion si-a facut aparitia pe internet. Protagonistul acestei sesiuni este supercarul Pagani Zonda F, proiectat sa debuteze pe piata in 2010.

Super-modelul Pagani a fost surprins, intr-o varianta necamuflata, in cadrul unor teste efectuate pe drumurile publice din SUA.

Noua generatie a supercarului Pagani dispune de o parte frontala complet redesenata. Sunt vizibile prizele de aer gigant si aspectul aerodinamic desprins parca din Formula 1. Mai mult, deflectoarul partii din spate a fost regandit de catre designerii Pagani.

Pagani Zonda F va beneficia de pneuri Pirelli Pzero Rosso de 335/30/ZR20 pentru partea din spate si pneuri de 255/35/ZR19 pentru rotile din fata. In jurul aparitiei noului Pagani Zonda F exista un mare mister. Judecand dupa prizele de aer ale noului Zonda F, actualul motor, un V8 de 7.3 litri de provenienta AMG, pare a fi prea mic.

Se zvoneste ca noul supercar Pagani va beneficia de un V12 biturbo capabil sa dezvolte undeva la 600-700 CP.

In ceea ce priveste pretul, desi nu exista o confirmare oficiala, se astepta ca noul model sa coste in jur de 650.000 de dolari.

Via | Worldcarfans 

Taguri: AMG, Pagani, Zonda F

Comentarii (2)

  • caroseria aia e de toata jena,uitativa ce distante mari is la imbinaturi,in unele locuri bagi degetul...parca ari fi o copie ieftina facuta din plastic...
    0 0
  • pentru idiotu de mai sus
    JIJI de mai sus........daca habar nu ai, e mai bine sa ramai filozof.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru