Novitec a creat un kit pentru noul Alfa Romeo MiTo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.06.2009
Tunerul german Novitec a pregatit deja un pachet pentru Alfa Romeo MiTo. Modelul a primit un plus de putere si un pachet estetic.

Alfa Romeo MiTo a primit un pachet de tuning de la specialistii germani de la Novitec. Modelul italian a primit atat un pachet estetic, cat si o suspensie si un set de modificari pentru gama sa de motorizari.Casa de tuning germana este specializata in modificarea modelelor produse de grupul Fiat.

Astfel, motorizarea T-Jet de 155 CP a primit un surplus de 31 CP si 30 Nm, ce urca totalul la 186 CP si 260 Nm. Cu ajutorul acestui surplus de putere, Alfa Romeo MiTo poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7.4 secunde, cu 0.6 secunde mai iute decat modelul standard. Motorizarea JTD de 1.3 litri si 90 CP va dezvolta 110 CP in urma tratamentului Novitec, pe cand puterea dezvoltata de unitatea JTD de 1.6 litri si 120 CP atinge cota de 144 CP. In ambele cazuri, cuplul motor al propulsoarelor JTD creste cu aproximativ 50 Nm.

Modificarile mentionate mai sus sunt realizate doar prin inlocuirea unitatii ECU cu o unitate reprogramata de catre inginerii Novitec. Novitec ofera o evacuare sport pentru toate versiunile Alfa Romeo MiTo, traseul de evacuare fiind disponibila atat intr-o versiune simpla, cu o evacuare finala pe partea stanga, cat si in versiunea cu evacuare dubla, avand o toba finala pe ambele parti.

Dupa ce clientul alege traseul de evacuare pe care il doreste, Novitec ofera apoi doua evacuari finale cu una sau cu doua tevi de evacuare, pentru obtinerea unui sunet sportiv, pe masura performantelor motoarelor cu care este disponibil Alfa Romeo MiTo.

Tunerii germani ofera si doua suspensii diferite pentru Alfa Romeo MiTo. Prima optiune de la Novitec in materie de suspensii constra intr-un kit care micsoreaza garda la sol cu 40 milimetri, pe cand cea de-a doua optiune este o suspensie completa care are amortizoare ajustabile pe duritate si garda la sol poate fi reglata cu ajutorul arcurilor coil-over din otel inoxidabil.Tinuta de drum a lui MiTo este completa cu ajutorul jantelor de 18 inch create din aliaj usor special pentru hatchback-ul italian.

Cel mai mic model din gama Alfa Romeo a primit si un kit de caroserie, care ii confera un aspect agresiv. Partea inferioara a barei fata a fost redesenata, iar aripile au fost evazate pentru a gazdui jantele de dimensiuni mari. Pragurile laterale ale acestu imodel au fost si ele schimbate, pe cand bara spate a primit un difuzor de aer care incadreaza evacuarea sport a acestui model.

Un spoiler amplasat pe luneta completeaza pachetul estetic Novitec pentru Alfa Romeo MiTo.

Via | Auto-media

Comentarii (6)

  • auuu.... facut-o mai urata
    2 0
  • some ugly shit!
    2 0
  • schumi
    SUPER TARE!!!
    Arta de la Novitec.
    1 2
  • arata bine insa parca i-a luat din stilul Alfa.
    0 0
  • Noroc de grila aia istorica din mijloc pentru ca altfel se apropie de Matiz-urile tunate cu prost gust.
    1 0
  • alfa mito
    Nu stiu daca cei care au postat comentarii sunt si posesori de alfa mito,cert este un lucru eu sunt posesor si sunt mandru de asta.Nu este cazul sa se intervina de catre cei de la novitec .Lasati Mito asa cum a iesit din fabrica credeti-ma este ok asa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru