Novitec a creat un pachet pentru Fiat 500 Abarth

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 30.11.2010
Fiat 500 Abarth pare să fie un model foarte popular în rândul tunerilor. Novitec a realizat un kit de 212 CP şi 325 Nm, dar casa de tuning oferă şi două pachete mai uşoare, de 178 sau de 164 CP.

Tunerii de la Novitec, specializaţi în modificarea modelelor italiene, au realizat un pachet pentru Fiat 500 Abarth. Modelul oferă 212 CP şi 325 Nm în versiunea Novitec, graţie unei turbine noi şi a unui set de injectoare cu o capacitate mai mare. Totodată, modelul a primit un filtru de aer sport, un sistem de evacuare sport şi o reprogramare a unităţii ECU. Graţie modificărilor, Fiat 500 Abarth Novitec poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.8 secunde şi să atingă o viteză maximă de 223 km/h.

Italienii de la Novitec oferă şi un pachet de suspensie pentru 500 Abarth. Mai precis, Novitec le pune clienţilor la dispoziţie un set de amortizoare şi arcuri dedicate, care îi reduc garda la sol a lui 500 Abarth cu 8.89 centimetri. Clienţii pot opta fie pentru jante de aliaj de 17 inch, fie pentru jante de 18 inch, iar pachetul aerodinamic realizat de Novitec beneficiază de un spoiler mai pronunţat. Aspectul general al modelului nu s-a schimbat deloc.

Cei de la Novitec nu au anunţat preţul noului pachet de modificări.

Pentru clienţii care nu au dorinţe atât de "extreme", tunerii oferă un kit de 178 CP şi 295 Nm, dar şi unul de 164 CP şi 280 Nm. Cele două pachete oferă un preţ mai accesibil, care ar trebui să atragă o bază mai mare de clienţi. Unii dintre aceştia ar putea fi interesaţi ulterior de un pachet mai puternic.

Via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • stefan
    ...
    nu vreau sa fiu carcotas...da' abarth 500 esseesse are 180 de cai...si sa dau nu stiu cati bani doar pt o suspensie un pic mai sport...nu cred...cea mai valabila varianta mi se pare cea de 212 cp..
    1 0
  • arata bine masinuta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru