O femeie din SUA a fost "fortata" sa cumpere o masina noua

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.12.2009
Angajatii unei reprezentante Hyundai din SUA au fost chemati in instanta de catre o femeie de 77 de ani, care i-a acuzat de practici comerciale neloiale.

Audrey McKnight, o femeie in varsta de 77 de ani din Statele Unite ale Americii, a dat in judecata un dealer Hyundai pentru practici comerciale agresive si necinstite. Dealerul Hyundai din orasul Clive este acuzat ca a pacalit-o pe femeia in varsta sa cumpere o masina noua, cand ea s-a dus pentru un schimb de ulei. Audrey McKnight detine un Hyundai Sonata din 2006, cu care a fost la service-ul respectiv pentru un schimb de ulei, timp in care a fost abordata de o agenta de vanzari Hyundai.

Agenta de vanzari respectiva a facut presiuni asupra lui Audrey McKnight sa testeze un Hyundai Azera, cu promisiunea ca o va putea returna a doua zi. In tot acest timp, un alt agent de vanzari a verificat posibilitatile financiare ale clientei si i-au sugerat ca isi poate permite noua masina daca nu va mai plati asigurarea sa de viata de la Medicare.

Clienta a intrat in service-ul Hyundai la 8:30 in data de 21 octombrie. Din momentul in care a fost abordata de catre agenta de vanzari, Audrey McKnight a petrecut opt ore in showroom-ul Hyundai. Potrivit acesteia, a acceptat oferta de a incerca un Hyundai Azera pentru a putea pleca acasa si a scapa de presiunile facute de agenta de vanzari.

A doua zi, cei de la Hyundai au refuzat sa primeasca inapoi noua masina a lui Audrey McKnight si au informat-o ca si-a predat vechea masina la schimb contra noului Hyundai Azera.

Pana sa semneze actele de buy-back ale masinii sale, Audrey McKnight platea 329 de dolari pe luna pentru masina sa si mai avea datorii in valoare de 7.600 de dolari. Odata cu noua achizitie, clienta Hyundai trebuie sa plateasca peste 400 de dolari pe luna si le datoreaza celor de la Hyundai 26.000 de dolari. De aceea, Audrey McKnight se simte inselata si considera ca practicile de vanzari ale angajatilor Hyundai de la reprezentanta respectiva au fost extrem de agresive.

Via | Desmoinesregister

Comentarii (4)

  • lumea-i mare , si plina de prosti ... din cauza asta exista si unii care trag pe spinarea lor - ca in natura, lantul "trofic" exista si intre oameni ... si daca esti suficient de "berbec" se gaseste cu siguranta cineva sa te intzepe ;)
    15 1
  • bursuc
    ehehehehe
    buna ziua. aici e click sau libertatea? stiri cu oameni taiati cu lama aveti?
    4 4
  • Doblo'
    vrajeala americana intr-o masina sud- coreeana
    4 0
  • smechera
    i-a placut babei sa-si plimbe fundul intr-o masina noua
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru