O noua fabrica de componente auto in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 14.11.2007
Germanii de la Honsel vor construi la Slatina o fabrica de componente auto pentru Audi si VW.

Esential

36 de milioane de euro este valoarea investitie pe care Honsel o va face la Slatina.

Producatorul german de componente auto din aluminiu Honsel va construi o fabrica la Slatina, unde va investi, intr-o prima etapa, circa 36 de milioane de euro, suma totala putand ajunge, in cativa ani, la 140 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

"Compania a concesionat 20 de hectare de teren in Slatina, unde va construi o fabrica de componente auto din aluminiu pentru Audi si Volkswagen. Investitia initiala se va ridica la 36 de milioane de euro si ar putea ajunge in cativa ani la circa 140 de milioane de euro", au declarat surse de pe piata auto.

Licitatia pentru concesionarea terenului, care apartine primariei din Slatina, a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Compania Honsel este specializata in productia de componente din aluminiu pentru industria auto.

Taguri: Audi, VW

Comentarii (2)

  • bobeanu catalin
    despre honsel
    sunt din slatina sunt anul 3 la mecanica in craiova sectia AR siu as dori si eu un loc de munca la aceasta societate.in prezent lucrez la pirelli tyre's.nr meu de tel este 0765 701 331.astept sa fiu contactat
    0 0
  • fabrica
    cand incep lucrarile?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru