O nouă premieră pentru Alfa Romeo la Geneva: 4C Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.01.2011
Alfa Romeo va expune în cadrul Salonului elveţian o nouă creaţie, botezată 4C Concept. Prototipul va fi un model sportiv bazat pe KTM X-Bow.

Esential

240 de cai putere ar urma să ofere Alfa Romeo 4C Concept.

Alfa Romeo pregăteşte o surpriză pentru fanii săi, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Standul italienilor va găzdui un concept inedit, informaţia fiind făcută publică chiar de oficialii brandului în cadrul unei conferinţe organizate în Grecia.

Potrivit acestora, Alfa Romeo va prezenta tuturor creaţia 4C Concept, un prototip inedit, care va fi aşezat lângă celelalte premiere importante ale grupului Fiat: Lancia Ypsilon, Thema, Flavia şi Phedra, precum şi monovolumul Fiat Freemont.

Potrivit ultimelor speculaţii, conceptul va fi un model sportiv, bazat pe actualul KTM X-Bow. Sub capotă se va afla însă propulsorul TBi de 1750 cmc, al grupului Fiat, regăsit şi pe Alfa Romeo Giulietta. Unitatea va dezvolta 240 de cai putere, suficient în condiţiile în care masa totală va fi una foarte redusă.

Potrivit primelor informaţii, Alfa Romeo nu plănuieşte o producţie de serie a conceptului ce urmează a fi expus la salonul elveţian.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Ganduri bune
    Sper sa fie cu totul alfel decat porcariile MiTo si Giulietta.Ceva clasic gen 159,Spider si Brera, dar si cu ceva deosebit.In nici un caz cu ultimele boturi de gandac vaduv.
    8 8
  • Clasici in viata
    @falvius
    da un search din curiozitate pe google: alfa romeo giulietta 1960 si o sa vezi adevaratele linii clasice.
    3 6
  • Neoclasici
    @madrub
    Imi pare rau dar ma refeream la actuala Giulietta sora de uratenie a lui MiTo.Cat despre istoria Alfa jos cu palaria.Pacat de aceste doua erori.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru